Mikro kredi ile makro işler yapıyoruz

Mikro kredi ile makro işler yapıyoruz

Kırıkkale valisi Hakan Yusuf Güner Mikro Kredi Ofisi ve mikro kredi ile açılan işyerlerini ziyaret etti. Güner ziyarette, ?Mikro kredi ile makro işler yapılıyor? dedi.

KREDİ OFİSİNİ ZİYARET ETTİ
Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, beraberindeki bir grupla birlikte Mikro Kredi Ofisini ve Mikro Kredi ile açılan işyerlerini ziyaret etti. Güner, Mikro kredi ile işyeri açan vatandaşlarla sohbet edip sorunlarının olup olmadığını sordu. İlk Olarak Kredi Ofisinde görevlilerden bilgi alan Güner daha sonra miktarı küçük ama yapılan iş kapasitesi iyi olan işyerlerinde kredi kullanıcıları ile sohbet etti. Bu uygulamanın iyi olup olmadığı konusunda işyeri sahipleri ile konuşan Güner, işyerlerinin çalışmasından dolayı memnun olduğunu söyledi.

619 BİN TL KREDİ VERİLDİ
Kırıkkale valisi Hakan Yusuf Güner kredilerin ekonomik şekilde kullanıldığını Mikro krediler ile Makro işler yapıldığını söyleyen Vali Güner konuşmasına şöyle devam etti ? bu sermayeler Kırıkkale valiliği il genel Meclislisi ve il özel idaresinin tarafından sermayeler veriliyor. Mikro kredi il 583 bayan iş sahibi oldu umuyoruz ki önümüzdeki günlerde bu sayı daha da artacak şuana kadar 619 Bin TL kredi verildi. Çalışma hayatında sadece erkekler değil bayanlarda var olduğunu benimsetti.?ifade etti.

BİZDE VARIZ DİYE BİLDİLER
Mikro kredi hakkında bilgi veren İl özel idaresi genel sekreteri Atanur Aydın?583 kişiye 619 Bin TL kredi verildiğini söyleyen Aydın ?Kırıkkale?de mikro kredi ile 583 bayana 619 Bin TL kredi verdik. Kadınlarımız işlerini artık daha rahat bir şekilde yapıyor, 12 bayan işyeri açtı diğer bayanlar ise evlerinde kozmetik ev ürünleri gibi işler yapıyorlar. İş hayatında sadece erkekler değil bayanlar bizde varız diye bildiler.? dedi. Kredi alan bayanlar is ürünlerinin pazarlanması için vali Güner?den destek istediler.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ