Milletle birlikte olduk, olmaya da devam edeceğiz

Milletle birlikte olduk, olmaya da devam edeceğiz

AK PARTİ KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ NURİ ÇALIK DEĞİŞİM RÜZGÂRININ DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

AK PARTİ KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ NURİ USLU DEĞİŞİM RÜZGÂRININ DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Milletle birlikte olduk, olmaya da devam edeceğiz

AK Parti Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan´ın talimatı ile başlayan değişim rüzgârının devam ettiğini söyledi. Uslu, ?Bugüne kadar sahada milletle birlikte olduk. Bunda sonra da yine milletle birlikte olmaya devam edeceğiz? dedi.

DEĞİŞİM RÜZGÂRLARI DEVAM EDECEK

Hafta sonunda Kırıkkale merkez ve iki ilçede yapılan temayül yoklaması çalışmalarına katılmak üzere Kırıkkale´ye gelen AK Parti Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatlarıyla başlayan değişim rüzgârının devam ettiğini söyledi. Çolak, ?Teşkilatlarımızda bu değişim sürecine çok iyi ayak uyduruyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu makamlar insanlarımıza hizmet etme makamıdır. AK Parti kişilere değil millete endeksli bir partidir. Yapılan bütün bu çalışmalar 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin hazırlık çalışmalarıdır. AK Parti bu güne kadar hep sahada milletle birlikte olmuştur. Bunda sonra da yine milletle birlikte olmaya devam edeceğiz. İlçelerimizde de yaşanan değişiklikler bir kayıp olarak değil kazanç gibi görülmelidir? dedi.

MERKEZ VE İKİ İLÇEDE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

Ak Parti´de hafta sonunda temayül heyecanı yaşandı. Önümüzdeki haftalarda Merkez İlçe, Bahşili, Sulakyurt ve Balışeyh ilçelerinde gerçekleştirilecek olan kongrelerde mevcut başkanların aday olmayacaklarını açıklamaları üzerine dört ilçe için temayül yoklaması gerçekleştirildi.

KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ KATILDI

Geçtiğimiz günlerde Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Bahşili İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve Balışeyh İlçe Başkanı Orhan Öztürk´ün önümüzdeki haftalarda yapılacak olan ilçe kongrelerinde aday olmayacağını açıklamalarının ardından hafta sonunda Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu´nun katılımıyla temayül yoklaması gerçekleştirildi. Merkez İlçe, Bahşili Balışeyh ve Sulakyurt ilçe başkanlıklarında gerçekleştirilen temayül yoklamasında teşkilat üyeleri temayül için oy kullanırken Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu teşkilat üyeleri ve başkan adayları ile gire bir görüşmeler yaptı.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı