Minik gönüller renklendi

Minik gönüller renklendi

SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA, BOYA VE RESİM ÇALIŞMASI YAPILDI

SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA, BOYA VE RESİM ÇALIŞMASI YAPILDI

Minik gönüller renklendi

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kadın Doğum Çocuk Polikliniklerinde ve yatış servislerinde Üniversite öğrencileri tarafından boya ve resim çalışması yapıldı. Çocuklara yönelik proje kapsamındaki çalışmayla çocukların sanatsal becerilerine katkı sağlandı. Çalışma sayesinde çocuklar güzel bir gün geçirdi.  

ÇOCUKLARA ÖZEL PROJE

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Yüksek İhtisas Hastanesinde Sağılık Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının genç gönüllüler ?Sen de gönül ver? projesi kapsamında, Kadın Doğum Çocuk Poliklinik hizmetleri ve yatış servis kısmında Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık İdaresi Bölümü Öğrencileri tarafından hasta yatan çocuklarla ?Minik Gönüllüleri renklendiriyoruz? boya ve resim çalışması yapıldı.

MİNİKLERİN SANATSAL GELİŞİMİ

Boya ve Resim çalışması etkinliğine katılan Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, "Minik yavrularımızın sanatsal gelişimlerine katkıda bulunarak, el becerilerinin ve hayal dünyalarını resme yansıtarak resmin önemini eğitimci ve öğrencilere hissettirerek kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren kendilerinin gelecekte başarılı işler yapma imkânı sunuyoruz. Verdiğimiz küçük ödüllerle de bunu pekiştirerek sanata, eğitime ve el becerilerine teşvikte bulunuyoruz. Bence bugün burada gençlerimiz ile onların hayal dünyalarını ileri götürerek hastane ortamından uzaklaştırıp korku ve hüzünlerini aldıklarını yapılan bu etkinliklerle minik hastalarımızın tedavi süreçleri de olumlu yönde etkilenecektir." dedi. Günün sonunda mutlulukları gözlerinden okunan hasta çocuklar, ziyarette bulunan Genel Sekreter Boyabatlı ve Öğrencilere teşekkür ettiler.

DOKTORLAR VE HASTA YAKINLARI KATILDI

Boya ve Resim çalışması etkinliğine Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, Tıbbi Hizmetler Başkanı Mehmet Emin Demir, Hastane yöneticileri, ?Sen de gönül ver? projesi kapsamında, hastanede gönüllü çalışan Sağlık İdaresi Bölümü öğrenciler ile Çocuk servisinde yatan minik hastalar katıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti