Minik izcilerin fidan dikme keyfi

Minik izcilerin fidan dikme keyfi

FİDAN DİKMENİN KEYFİNİ YAŞADILAR

Minik izcilerin fidan dikme keyfi

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan ?Sağlık İçin, Su İçin´ Projesi kapsamında minik izci grubu öğrenciler fidan dikti.

MİNİK ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ

?Sağlık İçin, Su İçin Projesi´ kapsamında ilkokul öğrencilerinden oluşan izci grubu fidan dikti. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan ?Sağlık İçin, Su İçin´ Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Şehit Ramazan Bekâr İlkokulu öğrencilerinden oluşan izci grubu fidan dikti. İl Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi bahçesine fidanlar diken öğrenciler, doğal hayata katkıda bulunmanın heyecanını yaşadılar.

FİDAN DİKMENİN KEYFİNİ YAŞADILAR

Yapılan etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Proje Koordinatörü Melike Sevde Kaplan, ?Suyun sadece insanlar için değil doğada bulunan diğer canlılar içinde önemli olduğunu vurgulamak adına ağaç diken, diktikleri ağaçları yaşatabilmek için belirli zamanlarda bu alana gelip ağaçlarını sulama kararı alan minik izci arkadaşlarımızla keyifli anlar yaşadık. Projemize göstermiş oldukları ilgi ve katkılarından dolayı Türkiye İzcilik Federasyonu Kırıkkale İl Başkanı Rıfat Savrun´a, Şehit Ramazan Bekâr İlkokulu izci öğrencilerine, Bilim Sanat Merkezi İdareci-Öğretmen ve hizmetlilerine ve Orman İşletme Müdürlüğü ekibine teşekkür ederiz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti