Minik millilerimiz belgelerini aldılar

Minik millilerimiz belgelerini aldılar

KIRIKKALE´YE SPORCU FABRİKASI AÇILACAK

Minik millilerimiz belgelerini aldılar

Türkiye Eskrim Federasyon tarafından 24-26 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya´da düzenlenen Uluslar Arası Çocuk Kupası müsabakalarında aldıkları derecelerle milli takıma seçilen sporculara belgeleri dağıtıldı.

MİLLİ SPORCU OLDULAR

Kırıkkaleli sporcu Atiye Begüm Demir, Kadir Yiğit Ulu, Ünal Ergün, Emir Emrullah Dedelioğlu, Emir Kaya Demir, Emir Berkin Günhan, Orçun Akkoyun´a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Veliler tarafından belgeleri dağıtıldı.

ÜNLÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü Yaptığı Açıklamada; Uluslar Arası Eskrim Çocuk Kupası Yarışmalarında ilimizi temsil eden çocuklarımızın elde etmiş olduğu başarılar sonucunda Milli Takıma seçilmelerinin ilimiz adına guru verici olduğunu ilimizde eskrim branşının gelişmesi için çaba sarf eden Eskrim Antrenörümüz Yasin Tarım´a teşekkür ederim? dedi.

SPORCU FABRİKASI AÇILACAK

Kısa zamanda yapımı tamamlanacak olan Sporcu Fabrikasında Eskrim Antrenman Salonunun da yer alacağını belirten Ünlü, önümüzdeki yıl tüm branşlarda Milli Takıma çok sayıda sporcu vermek istiyoruz. Bunun için de tüm personellerimiz ve tesislerimizle gerek okul gerekse kulüplerimizin hizmetinde olacaklarını dile getirdi ve emeği geçen antrenör, sporcu ve velilere teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ