Minikler yaz tatilini spor yaparak geçirecek

Minikler yaz tatilini spor yaparak geçirecek

BİR AY DEVAM EDECEK

Minikler yaz tatilini spor yaparak geçirecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Hayrat Vakfı arasında imzalanan işbirliği protokolü gereğince Kırıkkale´de de Yaz Okulu Hanımeller Ortaokulunda 85 öğrencinin katılımıyla açıldı.

BİR AY DEVAM EDECEK

Bir ay sürecek olan yaz okulunda gençlerimize Kur´an-ı Kerim, Osmanlıca, Temel Dini Bilgiler, Siyer derslerinin yanı sıra bir takım spor faaliyetleri yapılacaktır. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu ?Merkezim Her Yerde? projesi kapsamında Sinema, piknik, uçurtma şenliği ile Başpınar Spor tesislerinde spor turnuvaları düzenlenecektir.

BAKANLIK İLE ANLAŞMA YAPILDI

Hayrat Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı İsmail Efe Demirhan yapmış olduğu açıklamada, ?Gençlik ve Spor Bakanlığımızla imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Kırıkkale Gençlik Merkezi ile birlikte gençlerimizin milli ve manevi değerler eğitimi, Kur´an-ı Kerim Kursları, Osmanlıca gibi dersler başta olmak üzere birçok alanda gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Yaz Okulumuz 3- 28 Temmuz arası olup hafta içi her gün sabah 09.00 ile 12.30 saatleri arasındadır. Kayıt yaptırmak isteyen gençlerimizi Hanımeller Ortaokuluna bekleriz? dedi.

VAKFIN BU GİRİŞİ TAKDİRE ŞAYAN

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yapmış olduğu açıklamada, ?Hayrat Vakfı Kırıkkale Şubemiz ve Kırıkkale Gençlik Merkezimiz işbirliğiyle açılan yaz okulumuzda gençliğimizin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, kendi potansiyellerini keşfetme imkânı sunarak her alanda gençlerimizi sosyal hayata hazırlamak istiyoruz. Özellikle milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin kazandırılmasına yardımcı olmak bunun yanı sıra sanatsal ve sportif faaliyetlerle çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle başta Hayrat Vakfı Kırıkkale şubemize, değerli hocalarımıza, kursiyerler ve saygı değer velilerimize ayrıca Kırıkkale Gençlik Merkezi personelime teşekkür ederim? dedi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ