Minik öğrencilerden şehitlik ziyareti

Minik öğrencilerden şehitlik ziyareti

KÜÇÜK YAŞTA BİLİNÇLENDİRMEK GEREK

Minik öğrencilerden şehitlik ziyareti

Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencileri şehit ailelerini ve gazileri derneklerini ziyaret etti. Kırıkkale Şehitliğine geçen öğrenciler burada dualar ederek, şehitlerimizi minnet ve şükranla andıklarını söylediler.

ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ

Hasan Ali Yücel İlkokulu Müdürü Ömer Tanju Cihan ve okulu temsilen bir grup öğrenci tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile birlikte Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ettiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve gençlik hizmetleri personelinin de katıldığı ziyarete Okul Müdürü Cihan ”Okulumuz adına şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri ile tarihimizin canlı şahitleri Gazilerimizi ve bu vatan uğruna kendilerini feda eden aziz Şehitlerimizin kabirlerini öğrencilerimizle beraber ziyaret etmek istedik. Okulumuz adına Bayrağı Bayrak yapan, toprağı Vatan yapan Gazilerimizi ve Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.” dedi.

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLMELİ

Düzenlenen ziyarette Dernek ve faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal öğrencilerin şehitlik ve gazilik hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırdı. Dernek ziyareti sonrası öğrenciler ve dernek üyeleri tarafından Kırıkkale Şehitliği ziyaret edildi. Şehitlik ve şehitlikte kabri bulunan şehitler hakkında öğrencileri bilgilendiren Öcal öğrencilerden zaman zaman aileleri ile birlikte Şehitliği ve Derneklerini ziyaret etmelerini istedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü