?Mis? gibi mağaza

?Mis? gibi mağaza

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TOPTAN FİYATINA

?Mis? gibi mağaza

Kırıkkale yeni bir mağazaya daha kavuştu. Temizlik ve ambalaj ürünlerinin satışa sunulduğu Mis Kale temizlik ve ambalaj ürünleri mağazası geniş davetli gurubunun katılı ile dualar eşliğinde açıldı.

TEMİZLİĞİN İLK ADRESİ

Kırıkkale yeni bir mağazaya daha kavuştu. Sadece temizlik ve ambalaj ürünlerinin satışa sunulduğu mağaza Kırıkkale´nin en eski iş merkezlerinden birisi olan Ejder iş merkezinde hizmete açıldı. Mağazada A´dan Z´ye tüm temizlik ve ambalaj ürünlerini bulmanız mümkün. Toptan ve perakende satış sistemi ile Kırıkkalelilerin hizmetine açılan mağazada özellikle temizlik ürünleri hem kalite hem de fiyat bakımından AVM´lere göre çok daha uygun.

MİS GİBİ BİR MAĞAZA

Kırıkkale´nin 2 genç girişimcisi Adem Demirel ve Fatih Savaş Temizlik ve Ambalaj ürünlerinin satışa sunulacağı Mis Kale Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Toptan ve Perakende satış mağazası dualar eşliğinde açıldı. Yeni işyerinin açılış kurdelesini Açılışa katılan MHP Kırıkkale Milletvekili eski aday adaylarından Av. Abdullah Pekgöz, Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Alican Gençtürk, eski Ocak Başkanı Serkan Tunçbilek, MHP eski İl Başkanı Harun Yüksel, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Hakan Çetiner, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve SİS Hizmet Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yarar birlikte kesti.

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TOPTAN FİYATINA 

Açılışta katılımcılarla yakından ilgilenerek satışa sunulan ürünler hakkında bilgi veren işletme sahiplerinden Adem Demirel, ?Sektöre yabancı olmayan bir işletmeyiz. Temizlik sektöründe malzeme konusunda bilgi sahibiyiz. Bu işi toptan ve perakende olarak Kırıkkale´nin hizmetine sunduk. Kırıkkale´nin temizlik ve ambalaj sektöründü bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir konumdayız. Satışa sunduğumuz ürünleri direk fabrikadan temin ettiğimiz için hem ekonomik hem daha kullanışlı. İşyerimizdeki ürünler toplumun her kesimine hitap edecek şekilde dizayn edildi. Şehrimize hayırlı uğurlu olur inşallah? dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım