Miting gibi açıklama

Miting gibi açıklama

MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Mehmet Yağlı önceki gür düzenlediği salon toplantısında aday adaylığını ilan etti. Ülkücüler Yağlı'nın toplantısına yoğun ilgi gösterdi. Yağlı konuşmasında, Biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz” diyerek ülkenin liyaka

ÜLKÜCÜLER MEHMET YAĞLI’NIN TOPLANTISINDA BULUŞTU.

Miting gibi açıklama

MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Mehmet Yağlı önceki gür düzenlediği salon toplantısında aday adaylığını ilan etti. Ülkücüler Yağlı’nın toplantısına yoğun ilgi gösterdi. Yağlı konuşmasında, “Biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz” diyerek ülkenin liyakatli yöneticilere ihtiyacının olduğunu bildirdi.

ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Mehmet Yağlı aday adaylığını düzenlediği geniş katılımlı bir toplantıyla ilan etti. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Yağlı aday adaylığını resmi olarak ilan eden ilk isim oldu. Yağlı Diğer aday adaylarının da katıldığı toplantıda “Liyakatli dürüst insanların ülkeye sahip çıkacağı ve bu ülkeyi karşılıksız bir şekilde seveceği bir irade varsa oda Milliyetçi Harekettir” dedi

TÜM PARTİLİLER İLGİ GÖSTERDİ

Reis Düğün Salonunda düzenlenen geniş katılımlı toplantıya MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP İl ve ilçe teşkilatı yöneticileri, eski Merkez İlçe Başkanı Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar ve beraberindeki çok sayıda partiliyle milletvekili aday adayları. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı ile başlayan programda kürsüye gelen MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yağlı, “Bugün burada toplanmamızın asıl amacı 7 Haziran Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığımı sizlere açıklıyorum. Bu yola çıkarken siz değerli dostlarımızı arkadaşlarımızı bir arada görmekten şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

BEN DEĞİL BİZ VARIZ ANLAYIŞI  

Yağlı “Ben olgusunu bir kenara bırakarak ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı bir dönemde elimizi taşın altına koyup birlik ve beraberlik içerisinde bu aziz vatanımızı hep beraber savunacağız. Liyakatli dürüst insanların ülkeye sahip çıkacağı ve bu ülkeyi karşılıksız bir şekilde seveceği bir irade varsa oda milliyetçi harekettir. Hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran’da Ülkücü Milliyetçi kadroların iktidar mücadelesini bugün burada başlatmış bulunmaktayız. Allah bu yolda bizlere yar ve yardımcı olmasını diler hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız