Miting gibi düğün

Miting gibi düğün

Kırıkkale eski Belediye Başkanı ve MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Mustafa Pekdoğan'ın oğlu, Tolga Pekdoğan, Ankara'da gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi. Eryaman Grand Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğünün davetlileri arasın

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Fatma ve Mustafa Pekdoğan çiftinin Etimesgut Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü olan oğlu Tolga ile Gülsüm ve Seyit Şahin çiftinin yine Etimesgut Belediyesinde görev yapın kızları Kübra’nın Eryaman Mehmet Akif Ersoy Parkı-Grand Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğününe katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu.

NİKÂH ŞAHİTLERİ MHP ÜST YÖNETİMİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in nikâhlarını kıydığı çiftin nikâh şahitliklerini de Demirel’in eşi İlknur Demirel, MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP MKYK Üyesi Ömer Demirel ve MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu yaparken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de telgraf gönderdi. Kırıkkale’den ve Ankara’dan çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne Kırıkkale Ustalar Topluluğu da renk kattı. Pusula Gazetesi olarak bizler de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım