MKE´de büyük mağduriyet!

MKE´de büyük mağduriyet!

6 EYLÜL 2015´TE YAPILAN GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA YAPILAN İTİRAZ ÜZERİNE MAHKEME YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI VERMİŞTİ

6 EYLÜL 2015´TE YAPILAN GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA YAPILAN İTİRAZ ÜZERİNE MAHKEME YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI VERMİŞTİ

MKE´de büyük mağduriyet!

MKE tarafından 6 Eylül 2015´te yapılan Görevde Yükselme Sınav sonucuyla alakalı olarak Danıştay 2. Dairesi tarafından verilen Yürütmeyi Durdurma Kararı birçok kurum çalışanını mağdur edecek.

DÖRT YÜZDEN FAZLA PERSONEL MAĞDUR OLACAK

Danıştay 2. Dairesinin 19 Nisan 2017 tarihli Yürütmeyi Durdurma Kararının açıklanmasının ardından 400´ü aşkın personel ve bunların ailelerinin mağdur edilecek olması büyük tepki toplarken, bu kişiler elde ettikleri unvan ve özlük haklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Danıştay 2. Dairesi tarafından alınan kararın Danıştay Dava Daireleri Üst Kurulu tarafından iptal edilmesini ümit ettiklerini ifade eden mağdurlar, bu karara dur denilmemesi halinde kararın uygulamaya konulacağını, kararın da büyük infiale yol açacağını bildirdiler.

ÇALIŞANLAR DA, AİLELERİ DE MAĞDUR OLACAK!

Kararın uygulanması halinde 400´ü aşkın MKE çalışanının yanı sıra ailelerinin de mağdur olacağını kaydeden bir kurum çalışanı, ?Ortalama 4 kişi olarak hesap edildiğinde bin 600´e yakın insanı mağdur edecek böyle bir kararın uygulanması halinde ne denli bir infiale yol açacağını varın siz hesap edin. Birileri ülkenin temellerine dinamit koyup yok etmeye çalışırken, vatan savunmasının en önemli kurumu olan MKE´de çalışan bunca insanın ve ailesinin mağdur edilmesi kabul edilemez.?

BİR KİŞİNİN İTİRAZI ONCA İNSAN PERİŞAN EDECEK

?Ülkemiz savunma sanayiinin göz bebeği kurumunda, bir kişinin itirazı sonucu 400´ü aşkın çalışan, yeni görevlerine ve makamlarına atandıktan bir buçuk yıl sonra sınavla, kendi emekleriyle elde ettikleri haklarından mahrum edilmeleri hiçbir hukuka ve hakka sığmaz. Bu kararın uygulamaya konulması halinde kurumun idari işleyişinde ve çalışma barışında sorunlar yaşanacağı aşikârdır. MKE´de yeniden yapılanma çalışmalarının devam ettiği bu dönemde kurumda kaosa yol açacak bir yargı kararı çalışanları ve yakınlarını düşündürmektedir? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ