MKE´yi ve Kırıkkale´yi bitirdiler

MKE´yi ve Kırıkkale´yi bitirdiler

MPT´Yİ ÖZEL SEKTÖRÜN KUCAĞINA İTTİLER

MKE´yi ve Kırıkkale´yi bitirdiler

MHP´liler seçim çalışmaları kapsamında sabahın erken saatlerinde MKE Silah Fabrikası işçileri ile bir araya geldiler.

İŞÇİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayacak olan işçileri fabrika girişinde karşılayan MHP´li adaylar Seyit Ahmet Göçer, Avukat Abdullah Pekgöz, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer, MKE´nin üzerinde oynanan oyunları unutmamaları gerektiğini hatırlattılar.

ÇÖREK BÖREK YEDİLER

MHP Milletvekili adayı Göçer, 13 yılda MKE´nin ve Kırıkkale´nin kayıplarının tarih boyunca unutulmayacağını ifade ederek, ?MKE´yi küçültenler, özel sektöre peşkeş çekenler ve Güç Birliği adı altında defalarca toplanıp çay börek yiyerek Kırıkkalelilere, ?yatırım getiriyoruz´ pozu verenleri Kırıkkaleliler ve tarih asla unutmayacak? dedi.

MPT´Yİ ÖZEL SEKTÖRÜN KUCAĞINA İTTİLER

MHP Milletvekili adayı Avukat Pekgöz ise, ?Açılımcı Beşir Atalay´ın başkanlığını yaptığı Güç Birliği Platformu´nun Kırıkkale´ye ne kazandırdı? Büyük şovlar yaparak, bakanlar getirerek sözde temel atma töreni yapılan Silah İhtisas OSB inşaatı neden durdu? MKE´nin ve işçilerinin alın teri Milli Piyade Tüfeği´ni özel sektörün kucağına iten ve üzerinde kirli pazarlıklar yapanları asla unutmayacağız? dedi. 

KIRIKKALELİLER SANDIKTA HATIRLAYACAK

Pekgöz şöyle devam etti: ?Kırıkkale´yi sanayi şehri olmaktan çıkarıp, tam anlamıyla emekliler şehri haline getirenlerin, genç nüfusu göçe zorlayanların, MKE işçi alımlarında kendi kadrolarını oluşturanların ve memleketin çocuğuna sahip çıkamayanları da Kırıkkaleliler sandıkta hatırlayacaktır.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız