Modern Çiftlik

Modern Çiftlik

KIRIKKALE´NİN YERLİ FİRMASI DEMİREL BESİ ÇİFTLİĞİNDE KURBAN SATIŞLARI BAŞLADI

KIRIKKALE´NİN YERLİ FİRMASI DEMİREL BESİ ÇİFTLİĞİNDE KURBAN SATIŞLARI BAŞLADI

Modern Çiftlik

Kırıkkale´nin yerli firması olan eski Samsun yolu üzeri Doğa Düğün salonu ilerisinde bulunan Kırıkkale´nin en modern ve alanında tek olan Demirel besi çiftliğinde büyük baş hayvan satışları başladı. Besi çiftliği hakkında bilgi veren işletme sahibi Mahir Demirel, Kırıkkale´de besi çiftlikleri arasında en iyisini yaptıklarını ifade etti. Demirel, ?Çiftliğimizde kurbanlık alan vatandaşlarımız hiç zorluk çekmeden çiftlik içerisinde kurulu olan mezbahada kesimini yapıyoruz? diye konuştu.

MESCİT, KAHVALTI VE PROFESYONEL EKİP

Profesyonel kasaplar ile kesim yapıldığını belirten Demirel, ?Sadece mezbaha olarak değil çiftliğimiz içerisinde mescitte bulunuyor. Kurbanlık alan vatandaşlarımız için sabah kahvaltısı ikramımız. Kırıkkale halkına en iyi kurbanlığı sunmak için çalışıyoruz. Satışlarımızda ise kredi kartı geçerlidir. Vatandaşlarımız kurbanlık alırken en doğru yeri seçmelerini istiyoruz? dedi.

ULAŞIM KOLAYLIĞI

Demirel yaptığı açıklamanın devamında, ?Kırıkkaleli vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti sunmak için her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz.  Eski Samsun yolu üzeri doğa düğün salonu ilerisinde bulunan besi çiftliğimiz ayrıca vatandaşlarımız için ulaşım kolaylığı da sağlıyor. Ana yol kenarında şehir merkezine yakın tesislerimizde hizmet veriyoruz? ifadesinde bulundu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı