MPT-76, EMITT´in gözdesi oldu

MPT-76, EMITT´in gözdesi oldu

EMITT´TE KIRIKKALE STANTI BOŞ KALMIYOR

MPT-76, EMITT´in gözdesi oldu

İstanbul´da düzenlenen EMITT Fuarı´nda yerini alan Kırıkkale standı, büyük ilgi gördü. Stantta, geçtiğimiz ay, Türk Silahlı Kuvvetleri´ne teslimi yapılan MPT-76 dikkatleri üzerine çekti.

İLLERİN TANITIMI YAPILDI

Kırıkkale´nin gelenek ve kültürünü tanıtmak için İstanbul´da gerçekleştirilen EMITT Fuarı´nda açılan stant büyük ilgi gördü. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezindeki turizm sektörünü bir araya getiren Fuar kapsamında düzenlenen panellerle ve stantların çeşitli etkinlikleri ve gösterileriyle ile devam etti.

TERÖRLE MÜCADELEYE KATKI

Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü standında sergilenen Makine Kimya Endüstrisi Kurumu üretimi silahlar, özelikle mili gururumuz olan Türk Silahlı Kuvvetleri´nin terörle mücadelede büyük katkı sağlayacağı olan yeni silahı MPT-76 silahı Kırıkkale standında yoğun ilgi gördü.

BAŞSAVCI UYAR ZİYARET ETTİ

İstanbul´da yaşayan Kırıkkaleli vatandaşlarda bu standı gezerek, memleket hasretini bir nebzede olsa dindirmiş oldular. Bu kapsamda İstanbul´da görev yapan Kırıkkaleli Başsavcı Hakan Uyar ve bağlı birim müdürleriyle birlikte standı ziyaret ederek, etkinlik hakkında bilgi aldı.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet