MTOL´de mezuniyet coşkusu

MTOL´de mezuniyet coşkusu

121 ÖĞRENCİ MEZUN OLMANIN MUTLULUĞUNU ÖĞRETMEN VE AİLELERİ İLE PAYLAŞTI

121 ÖĞRENCİ MEZUN OLMANIN MUTLULUĞUNU ÖĞRETMEN VE AİLELERİ İLE PAYLAŞTI

MTOL´de mezuniyet coşkusu

Kırıkkale, Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde 12. sınıf öğrenciler için mezuniyet günü düzenlendi.

121 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Mezuniyet gününe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, Kız Meslek Lisesi Müdürü Hatice Özdemir okul müdürleri ve kalabalık bir öğrenci velisi katıldı. Okul Müdürü Hatice Özdemir  yaptığı konuşmada, "Bugün Kız Meslek Lisesi ailesi olarak, dört sene önce büyük umutlarla okulumuza gelen 121 öğrencimizi mezun etmenin onurunu, gururunu ve hüznünü birlikte yaşıyoruz. Kızlarınızın eğitim alması için gösterdiğiniz hassasiyet, verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz buradan mezun olan siz öğrencilerimizsiniz. Bu gerçeği Atatürk, ´Bütün umudum gençliktedir´ diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki sizler vatanına ve ailesine hayırlı evlatlar olacaksınız" dedi.

BELGELERİNİ ALIP KEP FIRLATTILAR

Mezun olan öğrenciler adına  Hatice Koçak´ın öğretmenlerine teşekkür eden konuşmasından sonra halk oyunları ekibi, bayrak ve flama gösterisinde bulunuldu. Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy tarafından dereceye giren öğrencilere plaket verildi, öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra kepler havada uçuştu. Bu arada öğrenciler kendilerinin başarısında pay sahibi olan öğretmenlerine çiçek sundular.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti