Muhtar, halkın sesi belediyenin köprüsüdür

Muhtar, halkın sesi belediyenin köprüsüdür

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI MUHTARLAR ONURUNA YEMEK VERDİ

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI MUHTARLAR ONURUNA YEMEK VERDİ

Muhtar, halkın sesi belediyenin köprüsüdür

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Muhtarlar günü nedeniyle muhtarlar onuruna yemek verdi. Belediye Başkanı Saygılı muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü olduğunu söyledi ve muhtarların görevinin son derece önemli olduğunu kaydetti.

TÜM MUHTARLAR KATILDI

Muhtarlar günü nedeniyle Belediye tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve mahalle muhtarları katıldı.

MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI

Saygılı programda muhtarlardan mahalledeki sorunlarını dinleyerek çözümü için gerekli talimatları verdi. Saygılı program da yaptığı konuşmada, ?Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır. Kırıkkale Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum? dedi.

MUHTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantı sonunda Başkan yemeğe katılan muhtarlara teşekkür etti.
Muhtarlar da Belediye çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, böyle bir organizasyonu kendilerine sağlamalarından dolayı Saygılı´ya teşekkür etti.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ