Muhtarlar, vatandaşla devlet arasında köprüdür

Muhtarlar, vatandaşla devlet arasında köprüdür

VALİ HAKTANKAÇMAZ´A MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

VALİ HAKTANKAÇMAZ´A MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Muhtarlar, vatandaşla devlet arasında köprüdür

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker İlker Haktankaçmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve beraberindeki muhtarları kabul etti. 

MUHTARLARA VERİLEN EN GÜZEL ONUR

Muhtarlar Günü kapsamında ziyarette bulunan heyete teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, 19 Ekim´in muhtarlar günü olarak belirlenmesinin muhtarlarımıza verilen önemin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

DEVLET İLE VATANDAŞLARIN KÖPRÜSÜ 

Muhtarların, vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Vali Haktankaçmaz, Muhtarlarımızın önemli bir kamu görevini yerine getirdiklerini belirtti.

ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİ SUNDU 

Kabullerinden dolayı Vali Haktankaçmaz´a teşekkür eden Dernek Başkanı Pehlivanlı´da, Muhtarlar günü dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında Vali Haktankaçmaz´a bilgi sundu. Ziyarette, Muhtarlar Derneği Başkanı Pehlivanlı´ya, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları da eşlik etti. 

2015 YILINDA İLAN EDİLDİ

19 Ekim 2015 tarihli resmi gazetede yayınlanan 2015/11 sayılı Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim tarihi ?Muhtarlar Günü? olarak belirlenmişti. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen esas ve usuller çerçevesinde kutlanan ?Muhtarlar Günü? bu yılda ilimizde 19 Ekim tarihinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ