Muhtarlar yeniden Ağa Pehlivanlı dedi

Muhtarlar yeniden Ağa Pehlivanlı dedi

MUHTARLARIN MUHTARLIĞINA DEVAM...

Mevcut Başkan Ağa Pehlivanlı ve Hüseyin Kahya Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Gülderen`in yarıştığı Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şubesi 8. Olağan Genel Kurulunda 35 kişi seçimler için oy kullanırken mevcut başkan Ağa Pehlivanlı 20 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi. 1 boş oyun kullanıldığı seçimde 14 oy da Abdurrahman Gülderen aldı.

KIRIKKALE BELEDİYESİ MECLİS SALONU

Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurula Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Türkiye Muhtarlar Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Özkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Emekliler Cemiyeti Başkanı Basri Keskin ve muhtarlar katıldı. Divan Başkanlığına Federasyon Başkanı Hüseyin Özkan, Başkan Yardımcılığını Naci Tekinay, Divan üyeliklerine ise Rafet Kaygısız, Halil Polat, Faruk Akbulut'un getirildiği seçim sakin bir havada geçti.

DEMOKRASİ TECELLİ ETTİ

Vali Yardımcısı Aslaner kongrede yaptığı konuşmada, "Muhtarlıklar demokrasinin tecelli ettiği birinci adım olan yerlerdir. Toplumun birçok kesimi bunun farkında olmasa da demokrasinin belki de en gerçekçi olarak uygulandığı ve yaşandığı yerlerdir. Çünkü seçen ve seçilen diğer seçimle gelenlerle olduğu gibi kopmuyor birbirinden. İrtibat devam ediyor. Seçen seçtiğini her zaman görüyor, derdini iletiyor. Daha da önemlisi yaptığı işleri denetliyor. Yanlışları varsa uyarıyor ve onun verdiği sözleri vaatlerini yerine getirme konusunda etkili oluyor. Yaptığınız işin büyük bir önemi vardır" dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak güven tazeleyen Muhtar Ağa Pehlivanlı`nın yeni yönetimi ise şu şekilde: Mirzali Tarlabölen, Faruk Akbulut, Zülfikar Erkoç, Zafer Güleşen, Ruhi Yeşilyurt, Selahattin Gökbulut, Halil Polat, İlhan Tuncer, Mustafa Güven ve Haydar Altuntaş.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ