Muhtarlık başkanlığı için yeni aday

Muhtarlık başkanlığı için yeni aday

Muhtarlık başkanlığı için yeni aday

Tüm Muhtarlar Derneği için Hüseyin Kâhya Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Gülderen de yarışta ben de varım dedi.

250 BİN KİŞİ

250 bin kişinin yöneticileri için başkanlığa bende adayım diyen Hüseyin Kâhya Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Gülderen,  İlimizde görev yapan 38 muhtarın üye olduğu Tüm Muhtarlar Derneği 28 Mart 2015 tarihinde 8. Olağan Genel Kurulunu yapacak. Genel kurul için vekil başkan Ağa Pehlivanlı'nın yanı sıra Abdurrahman Gülderen de aday olduğunu açıkladı.  İki adayla secime girecek olan dernek üyelerin yarışta kimi destekleyeceği belli olacak.

EN GÜZEL ŞEKİLDE

Daha öncesinde görev yapan Fahri Başkan Naci Tekinay'ın derneğimize yapmış olduğu hizmetlerin birlik beraberliğin devamını sağlamak kaynaştırmak ve bayrağı bıraktığı yerden daha yukarılara taşımak için aday olduğunu belirten Gülderen'i Sayı olarak 38 muhtar üyemiz bulunmaktadır. Fakat bu muhtarlarım ilimizin 250 bin nüfusunu temsilen seçilmiş kişilerdir her biri cebinde halkın mührünü taşımaktadırlar bu yüzden en güzel şekilde temsil edilmeye layık kişilerdir.”dedi.  

 BİR DÖNEM YÖNETİM İÇİN ŞANS

28 Mart tarihinde üyelerimizden bir dönem yönetim için şans vermelerini isteyen Gülderen, Değerli meslektaşlarımın seçimini kimden yana oyunu kullanırsa kullansın her muhtarıma saygı duyar netice ne olursa olsun her muhtarımı saygıyla kucaklarım.”diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü