Nefrin El Turab filmi beklenen ilgiyi görmedi

Nefrin El Turab filmi beklenen ilgiyi görmedi

YAŞANMIŞ HİKÂYEDEN ALINAN BİR KORKU FİLMİ

Nefrin El Turab filmi beklenen ilgiyi görmedi

Kırıkkale´nin Delice ilçesinde yaşanmış gerçek bir olayın konu alındığı ?Nefrin El Turab´ korku filmi beklenen ilgili görmedi. Çekimlerinin tamamının Delice´de gerçekleştirildiği film, sinemalarda çok az izlenirken, film eleştirmenleri ve izleyenlerin memnuniyetsizliğiyle karşılaştı.

KORKU AĞIRLIKLI FİLM

Uzun süre rahatsızlığı nedeniyle ekranlardan uzak kalan Arda Kural´ın ve Tuğba Özay´ın başrolünü üstlendiği korku gerilim filmi ?Nefrin El Turab? beklenen ilgiyi görmedi. DSS yapım tarafından Delice´de bir köyde yaşanan lanetli bir mezarın ve bu mezarın yanında bulunan köydeki insanların bir anda hayatlarının tamamen değişmesini konu alan film gişede sınıfta kaldı.

YAŞANMIŞ HİKÂYEDEN ALINDI

Yaşanmış bir hikâyeden esinlenerek yola çıkılan filmde, bir takım cinni varlıkların köy sakinlerine musallat olması, büyü ve muska yapılarak köy sakinlerinin ruhsal sağlığının bozulması gibi konular yer alıyordu. Filme gidenler büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştı, film eleştirmenleri de filmin vasat film olduğunu forumlarda paylaştı. Türkiye´nin en az izlenen filmlerinin başında geldiği belirtilen ?Nefrin El Turab? beklenen ilgiyi göremedi.

HABER: ARZU KAYIR



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı