Nerede kaldı çevre duyarlılığı?

Nerede kaldı çevre duyarlılığı?

ONLAR GİDİYOR KİRLİLİĞİ KALIYOR

Nerede kaldı çevre duyarlılığı?

Seçim çalışmalarının başladığı ilk günden bu yana adaylar her türlü reklam aracını kullanarak kendini tanıtmaya çalışırken, çevreye verdikleri zarar; gürültü ve görüntü kirliliği konusunda çok da hassas oldukları söylenemez. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte etkin bir şekilde kullanılan sosyal medya ya da mobil iletişim araçları yerine hâlâ duvara, direğe afiş yapıştırma alışkanlığını terk etmeyen adaylar, vatandaşların tepkisini topluyor.

ONLAR GİDİYOR KİRLİLİĞİ KALIYOR 

Seçim yarışı hızla devam ederken adayların kendilerini tanıtmak için uyguladıkları bazı reklam yöntemleri halkın tepkisine yol açıyor. Şehrin her noktasında, her saatinde gürültü kirliliğine yol açan seçim araçları yüzünden gece gündüz rahatsız olduklarını ifade eden vatandaşlar, ?Çok eskilerde kalmış, kasaba siyaseti anlayışıyla direklere, duvarlara ve panolara asılan afişler hem görüntü hem de çevre kirliliğine yol açıyor. Bu tür reklam araçlarının hiç geçerliliği yok. Tam tersi olumsuz etki yaratıyor? dediler.

BU KİRLİLİĞİ NASIL GİDERECEKLER?

Adayların sırf tanıtım uğruna şehirde inanılmaz bir kirliliğe sebep olduklarına dikkat çeken vatandaşlar ?Teknoloji çağında yaşıyoruz. Halen direklere, panolara afiş asılıyor. Bunlar yıllarca çıkmıyor. Bazı adaylar trafik levhalarına, refüj taşlarına kadar yapıştırmışlar. Yazıktır! Bu kirliliği nasıl giderecekler? Seçim var diye isteyen istediği yere resmini yapıştırıyor, sonra da çekip gidiyor, kirliliği bize kalıyor. Bunun hesabını kim verecek?? şeklinde tepkilerini dile getirdiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız