Nikâh masasından Ata´nın huzuruna

Nikâh masasından Ata´nın huzuruna

ATA´YA BİR KEZ DAHA SÖZ VERDİLER

Nikâh masasından Ata´nın huzuruna

Bir dönem Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kırıkkale temsilciliği görevini yapan Volkan Kılıçaslan hayatını Tuna Tuna ile birleştirdi. Genç çift nikâh masasından kalkar kalkmaz Ata´nın huzuruna gittiler.

ATA´YA BİR KEZ DAHA SÖZ VERDİLER

Davetiyelerine Mustafa Kemal Atatürk´ün, ?Eşini mesut edecek herkes evlenmelidir? sözünü yazdıran genç çift Ankara´da Türk Japon Vakfı´ndaki düğün merasimlerinin ardından Anıtkabir´e gittiler. Üzerlerinde damatlık ve gelinlik ile diğer ziyaretçilerin ilgisini toplayan genç çift, Ata´ya, açtığı yolda, gösterdiği hedefe ilerleyecekleri konusunda bir kez daha söz verdiler.

ONUN FİKİRLERİYLE KURTULURUZ

Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı dönem nedeniyle buruk bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden Kılıçaslan, ?Ülkemiz bu sıkıntılı dönemden, Mustafa Kemal Atatürk´ün fikirleri ve geçmişte yaptıklarını örnek alarak çıkabilir. Emperyalizmin boyunduruğundan ancak ve ancak tam bağımsız bir strateji izlenirse kurtulabilir. Biz vatanını ve milletini seven Türk gençliği olarak ülkemizde oynanan bu oyunların üstesinden gelmek ve emperyalist yandaşı yöneticilerden kurtulmak için hep birlikte hareket etmeliyiz? dedi. Kılıçaslan vatanı için canını veren güvenlik güçlerine Allah´tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diledi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım