Nöbet bitti, Bulvar esnafı rahatladı

Nöbet bitti, Bulvar esnafı rahatladı

VATANDAŞLAR NÖBET İÇİN BULVARI TERK ETMİŞTİ

Nöbet bitti, Bulvar esnafı rahatladı

15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısı üzerine tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale´ vatandaşların Cumhuriyet Meydanına akın dolayı iş yapamayan bulvar esnafı nöbetin sone ermesinden sonra rahat nefes aldı. Esnaflar yeniden iş yapmaya başladı.

VATANDAŞLAR NÖBET İÇİN BULVARI TERK ETMİŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısı üzerine başlatılan Demokrasi Nöbeti Kırıkkale´de de aralıksız sürdü. Valilik, Belediye ve diğer kuruluşların ortak organizesi ile Cumhuriyet Meydanı son güne kadar insanlarla dolup taştı. Çeşitli etkinliklerle tam bir bayram havasında geçen nöbet etkinliklerini Kırıkkale´den 7´den 70´e her kesimden herkes katıldı Cumhuriyet Meydanı günlük adeta dolup taştı. Diğer zamanlarda Atatürk Bulvarını dolduran vatandaşların da Cumhuriyet Meydanına akın etmesiyle birlikte bulvar esnafının da işleri düştü.

BİR KAÇ GÜNDEN BU YANA İŞ YAPMAYA BAŞLADILAR

Yaklaşık bir ay süren nöbet dolayısıyla adeta işleri duran Atatürk Bulvarındaki kafeteryalar nöbetin bitmesinden sonra yeniden iş yapmaya başladı. Demokrasi Nöbetlerine iş yerlerine astıkları Türk Bayraklarıyla destek veren esnaflar bir müddet iş yapamamış olsalar da mesele vatan olunca gerisinin teferruat olduğu bilinci ile her fırsatta Demokrasi Nöbeti etkinliklerine destek verdiler. Esnaflar maddi kaybın hiç önemli olmadığını belirterek işlerinin bugünlerde açıldığını belirterek vatandaşları Bulvar´a tekrar davet ettiler.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı