Nöbette Bayram Ziyareti

Nöbette Bayram Ziyareti

SAĞLIK-SEN´DEN NÖBETTEKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAYRAM ZİYARETİ

Nöbette Bayram Ziyareti

Sağlık-Sen Kırıkkale şube başkanı Recep Akdoğan ve  Yönetim Kurulu nöbet tutan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek ikramlarda bulundu.

NÖBETTDE BAYRAM ZİYARETİ

Yüksek ihtisas hastanesi ve 112 çalışanlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden çalıştıklarını fakat bunun karşılığını alamadıklarını ifade etti. Çalışma barışının bozulduğunu, tükenmişlik sendromunun oluştuğunu, giderek iş yükünün daha fazla arttığını belirten  sağlık  çalışanlarımız  çalışan  memnuniyetinin düştüğünü belirtti.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET

Halka hizmet Hakka hizmettir düsturu ile görev yapan sağlık teşkilatı çalışanları yüksek vicdani sorumluluk ile mesleklerini icra ettiklerini dile getirdiler. Şube başkanı Recep Akdoğan bu sorunları sağlık teşkilatımız ile birlikte aşacaklarını ve herkesin kendine düşen sorumluluk doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini dile getirdi.

TERÖRÜN DİLİ, DİNİ OLMAZ

Terör örgütü dili, dini ve vicdanının olmadığını bu anlamlı günlerde bir kez daha gözler önüne sermiştir. Şırnak ili Beytüşşebap ilçesinde 112 ekipleri teröristler tarafından kaçırılarak ambulans şoförü şehit edildi. Sağlık-Sen şube başkanı Recep Akdoğan son zamanlarda artan terör eylemlerinde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize ve sağlık şehitlerimize Allah´tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı