Nur Camii´ni dolduralım

Nur Camii´ni dolduralım

8. TÜRKİYE KADINLAR HAFIZLIK YARIŞMASI FİNALİ İLİMİZDE YAPILACAK

8. TÜRKİYE KADINLAR HAFIZLIK YARIŞMASI FİNALİ İLİMİZDE YAPILACAK

Nur Camiini dolduralım

Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen 8. Türkiye Kadınlar Hafızlık Final yarışmasının 20 Temmuz´da Kırıkkale´de düzenleneceğini bildirdi. Duyuru Cuma namazı öncesinde de yapıldı

KIRIKKALE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İl Müftüsü Gerek, yaptığı yazılı açıklamada, yarışmanın 20 Temmuz Çarşamba günü öğle namazını müteakiben Nur Cami ve Külliyesi´nde yapılacağını belirtti. Yarışmaya ülke genelinde yapılan il, ilçe yarışmalarında bölge birincisi olan İstanbul, Ankara, Erzurum, Mardin, Giresun, Kahramanmaraş, Konya, Tekirdağ, Afyonkarahisar ve Bingöl´den 10 hafize kadın din görevlisinin katılacağını bildirdi.

TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİ
Gerek final yarışmasına tüm Kırıkkalelilerin davetli olduğunu belirterek "Saat 13.30´da başlayacak yarışma programında, yarışma öncesi ve sonrası Kur´an-ı Kerim ziyafeti verilecek. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ünal yarışma öncesi konuşma yapacaktır. Finalin Kırıkkale´de yapılması ilimiz açısından çok anlamlı. Bütün kadınları yarışmaya davet ediyoruz. Yarışmada izleyici olarak sadece kadınlar bulunacak" dedi. 



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı