Nur Camii`nde korku dolu anlar

Nur Camii`nde korku dolu anlar

İnşaatı devam eden Nur Camii ,külliyesi`nin nöbetçi kulübesinde ilk belirlemelere göre elektrik kontağından kaynaklanan yangın çıktı.

Kırıkkale il merkezinde halen inşaatı devam eden Nur Cami inşaatı yakınında bulunan şantiyeye ait bekçi kulübesinde çıkan yangın paniğe neden oldu.Edinilen bilgiye göre, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle Nur Cami inşaatı girişinde bulunan şantiyedeki bekçi kulübesinde yangın çıktı. Kısa sürede çevreye yayılan yangın, bekçi kulübesi ile birlikte kulübeye bitişik olan şantiyeye ait toplantı odaları ve ofis olarak kullanılan diğer yerler de yanarak kullanılamaz hale geldi. Çevredekilerin olayı güvenlik ve itfaiye ekiplerinehaber vermesi üzerine olay yerine KırıkkaleBelediyesine ait itfaiye araçları ile polis ekipleri intikal ettirildi. İlk olarak şantiyede çalışan işçiler tarafından müdahale edilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında tamamen söndürüldü.Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı yangında ofislerde bulunan ve Nur Camisi inşaatına ait olduğu belirtilen çeşitli dosya ve klasörlerin olay yerine gelen İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Görgü tanıkları ise yangının birpatlama sonrasında meydana geldiğini ifade ettiler.Olayla ilgili olarak bir açıklama yapan Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, "Yangın çıkan yer cami inşaatı ile doğrudan alakalı bir yer değil. Burası tamamen inşaatın dışında olan bekçi kulübesidir. PVC’den bir yer. Devamında da toplantı yaptığımız odalarımız vardı. Yangın, bekçi kulübesinden bir kıvılcımla çıkmış. PVC hızlı yanan bir malzeme olduğu için yangın çatıya sıçramış. Allah’a hamd olsun can kaybımız yok" dedi.Polis ekipleri meydana gelen olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.



selami çakır
9.10.2013 01:47:12
KArdeş böyle haber mi olur ilkokul bebesi gibi ayrıca gelenek değil gelerek olacak saygılar...

Şinasi Başar
9.10.2013 07:18:08
İkinci harf olan A büyük olmaz Selami kardeş hem de sıcak yatağından kalkıp sen git gecenin o saatinde de koşa koşa haber yaz bakalım adını yazabilecek misin. Bakış açın değişmemiş herhalde, haber ajansın haberi ancak sen hala ilkokul gözündesin ;)

Cengiz Kapak
9.10.2013 07:19:18
Galiba selami başka bi gazetenin muhabiri. Kendi gitmek yerine çamur atmayı denemiş :)

Muhsin Yılmaz
9.10.2013 07:20:22
İlahi selami çakma isimli kardeş ne adamlarsınız bi bitmediniz gitti

Canan Erkin
9.10.2013 07:22:04
salak bi gazeteci bile selami çakır çakma ismini almaz. Saadet partisinin yöneticilerinden başka isim gelmiyor mu aklınıza. biraz daha yaratıcı olun ve Pusula`ya yaptıgınız iş ile yetişmeye çalışın

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü