O, büyük bir liderdi

O, büyük bir liderdi

GELECEĞE IŞIK TUTAN LİDER

O, büyük bir liderdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal edişinin 80. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Baloğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı, rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, O´nun büyük bir lider olduğunu vurguladı.

YAŞAMINI TÜRK MİLLETİNE ADADI

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Kasım münasebetiyle yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi: ?Mustafa Kemal Atatürk, ömrünün büyük kısmını sıkıntılar ve savaşlar içerisinde geçiren, yaşamını Türk milletinin bağımsızlığına ve gelişimine adamış bir liderdir. Kendisini Türk milletinin bağımsızlık mücadelesine adayan Atatürk hiçbir zaman şahsi menfaatini düşünmemiş, sadece milletin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeyi yegâne yol olarak görmüştür.?

GELECEĞE IŞIK TUTAN LİDER

?Atatürk, yaşadığı çağı aşarak geleceğe ışık tutan, yüz yıla değil bin yıla damgasını vuran bir liderdir. Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıflarıyla çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş liderdir.?

MİLLETİMİZ İÇİN BÜYÜK KAYIP

?Türk ve dünya tarihinde derin izler bırakan bu büyük liderin aramızdan ayrılışı milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur. Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk milletinin gönlünde yaşayacaktır. Omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve İstiklal Savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.?

ZORLUKLAR KARŞISINDA YILMADI

?O´nun hatırasına sahip çıkmak demek en başta millî mücadele ruhuna sahip çıkmak, milleti ve devletinin bekası için tüm imkânlarıyla seferber olmak demektir; zorluklar karşısında hiçbir zaman yılmamak, milletine sonuna kadar inanmak ve güvenmek demektir.?

HATIRASINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarının aziz hatıralarını layıkıyla yaşatarak milli birlik ve beraberliğimize, bölünmez bütünlüğümüze, milletçe bugüne kadar elde ettiğimiz kazanımlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 80. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi de şükran ve minnetle yâd ediyorum.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız