Öğrenciler yangına karşı donanımlı olacak

Öğrenciler yangına karşı donanımlı olacak

KIRIKKALE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER OKUL OKUL GEZEREK ÖĞRENCİLERE YANGIN VE KURTARMA EĞİTİMİ VERİYOR

KIRIKKALE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER OKUL OKUL GEZEREK ÖĞRENCİLERE YANGIN VE KURTARMA EĞİTİMİ VERİYOR

Öğrenciler yangına karşı donanımlı olacak

Belediye İtfaiye Müdürlüğü okullarda itfaiye temel eğitimi ve tatbikatı yaparak öğrencilerin bir yangın esnasında ne yapılması gerektiğini öğretmeye devam ediyor.    

UYGULAMALI EĞİTİM VERİLİYOR

Kırıkkale Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri eğitimler kapsamında Kırıkkale´de bulanan 60 okulda uygulamalı tatbikat yapıldı. Ayrıca okullarda 180 kişiye gönüllü itfaiyeci olarak eğitim verildi.

GÜNLÜK OLAYLARA MÜDAHALE

Belediye itfaiye Müdürlüğü ekipleri, günlük olaylara müdahalenin yanı sıra, okullarda ve kurumlarda tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor. Kurum, kuruluş ve okullarda görev yapanların ve öğrencilerin herhangi bir yangın ve afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgi veren itfaiye müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda yangın tatbikatı yaparak da öğrenci ve görevli personele bilgi veriyor.

60 OKULDA EĞİTİM VERİLDİ

Eğitimler kapsamında ise ilimizde bulanan 80 okuldan 60 okula eğitim verildi. Okullarda bulanan 180 kişiye gönüllü itfaiyeci olarak eğitim verildi. Eğitimlerin yanı sıra öğrencilere belediyemiz tarafından hazırlanan konusu itfaiye olan hikâye kitabı ve çeşitli hediyelerde veriliyor.

10 BİN ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRİLECEK

Bu kapsamda, itfaiye müdürü Koray Arslan okullar kapanana kadar 10 bin öğrenciye eğitim vermeyi hedeflediklerini eğitimler kapsamında Geraldine Saran İlkokuluna eğitim verdikleri belirtti. İtfaiye müdürü Koray Arslan Nisan ayı sonuna kadar ise Kırıkkale geneli tüm okulların tamamlanacağını belirtti.

HABER MERKEZİ



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti