Öğretmen öğrenciyle iletişim içinde olmalı

Öğretmen öğrenciyle iletişim içinde olmalı

BİR YILIN DEĞERLENDİRMESİ

Öğretmen öğrenciyle iletişim içinde olmalı

Sulakyurt ilçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu´nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Fikret Dağ, bir eğitim öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek öğretmenlere teşekkür etti. 

BİR YILIN DEĞERLENDİRMESİ

Toplantı sayesinde bir yılın değerlendirmesinin yapıldığını belirten Dağ, "Bir eğitim öğretim yılı sona erdi. Öğretmenlerimiz şimdi bir yılın değerlendirmesini, artılarını ve eksilerini değerlendirdiler. Faydalı güzel ve verimli bir toplantı oldu" dedi. 

İLETİŞİM İÇİNDE OLMALIYIZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram da öğrencilerin yetiştirilmesi için öğretmenlerle karşılıklı iletişim halinde bulunduklarını belirterek, dönemin tamamlandığını söyledi. İlçe genelinde öğretmenlerin okullaşma oranına önemli katkılar sağladıklarını belirten Bayram, "Köylerimiz de dâhil her kademedeki öğretmenlerimiz çok önemli özveride bulundular. Özelikle kız çocuklarının okula devam ettirilmesi konusunda gayretlerimiz oldu, olmaya da devam edecek. Ders materyalleri, öğretmen ve derslikler konusunda taşımalı sistem öğrencilerimiz de dâhil bir sıkıntı yaşamadık. Önümüzdeki eğitim öğretim yılı olarak ilçemize ilk defa İmam Hatip Ortaokulu açılarak öğrenci alımı yapacağız. Tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun" dedi. 

MÜZİK DİNLETİSİYLE SONA ERDİ

Okul yöneticileri ve öğretmenlerin katıldığı toplantı, öğretmenlerin müzik dinletisi ve öğrenciler tarafından İngilizce drama gösterisinin ardından son buldu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti