Öğretmenlere çok şey borçluyuz

Öğretmenlere çok şey borçluyuz

ÖĞRETMENLERİMİZ YENİLİK VE GELİŞMENİN TİMSALİDİR

Öğretmenlere çok şey borçluyuz

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Malazgirt Anadolu ve Mesleki Teknik Lisesi öğretmenlerini ziyaret etti.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural Malazgirt Anadolu ve Mesleki Teknik Lisesi öğretmenlerini ziyaret ederek öğretmenlere hediye verip yıllarca geleceğimiz olan gençlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

YENİLİK VE GELİŞMENİN TİMSALİ

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural, ?Sevgileriyle içimizi, yeniliği, gelişmeyi ve bilimi anlatarak düşüncelerimizi aydınlatan doğruluk, dürüstlük ve bilgiyle evrensel değerlere ulaşmamızı sağlayan bu kutsal mesleği yapan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Onların emeklerini boşa çıkarmamak için dürüst, insani değerlere sahip bireyler olmamız onlara verilebilecek en güzel armağandır. Öğretmenlik, insanlık tarihindeki belki de en eski ve en soylu meslektir. Çünkü mevkii ve makamı ne olursa olsun, bir toplumda hayatın tüm alanında görev yapacak değerli beyinlerin hepsi de son tahlilde öğretmenlerin eğitim ve yetiştirmesinin ürünüdür. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor Güçlü Yarınlar Öğretmenlerimizin Eseri Olacaktır diyor ve öğretmenler gününü kutluyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ