Öğretmenlerin dertlerini dinledi

Öğretmenlerin dertlerini dinledi

EĞİTİM-BİR-SEN´DEN İLÇELERE ÇIKARMA...

Öğretmenlerin dertlerini dinledi

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Oktay Sümer, Sulakyurt ilçesine giderek öğretmenlerin sorunlarını yerinde dinledi.

MEMNUN OLDULAR

İlk olarak İlçe Kaymakamı Fikret Dağ ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayramı ziyaret eden Sümer, ardından Cumhuriyet Ortaokulunu, Güzelyurt. İlkokulunu İmamoğlu Çeşmesi Okulunu, Sağlık Meslek Lisesini ve Çok Programlı Lisesi ziyaret etti. Adil paylaşımın, hakça paylaşımın olması için mücadele verdiklerini ifade eden Sümer, ?Kamu görevlilerinin yaşanabilir bir dünyaya ve insanca bir hayat kalitesine kavuşmasının sorumluluğu bizim omuzlarımızdadır? dedi.

ÇALIŞMA HAYATIN LOKOMOTİFİ

 Sümer, ?Çalışma hayatının lokomotif kadrosu, eğitim alanının geleceği ve ümidi olan bir kadroyuz. Eğitim ve çalışma hayatının geleceği, birlikte ortaya koyacağımız performansla doğrudan ilgilidir. Ülkemiz adına gelecek tasavvufu olarak kim iyi bir cümle kurmak istiyorsa, bir proje ortaya koyuyorsa, onun inşasını gerçekleştirecek kadro bu kadrodur. Dünü bugüne, bugünü yarınlara taşıyacak geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirecek olan bizler, sizler hep birlikte ülkemizin her şeyi olan çocuklarımızı daha huzurlu, daha adil, yaşanabilir bir ortama kavuşturmak için sorumluluk yüklenen, gençleri yetiştirecek olan mimar kadroyuz.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü