Okumayı seviyoruz

Okumayı seviyoruz

?Okumayı seviyoruz öğrenci, öğretmen veli el ele okuyoruz projesi? kapsamında yapılan kitap okuma yarışmasında il genelinde dereceye giren altın öğrencilere altın hediye edildi


VALİMİZİN DESTEĞİ BÜYÜK
Milli Eğitim toplantı salonunda Düzenlenen törene Vali Hakan Yusuf Güner?in yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün, Şube Müdürleri, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı. Törende ilk olarak proje kapsamında etkinlikleri anlatıldığı bir slayt gösterisi sunuldu. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün bir konuşma yaparak, 2008 yılından bu yana gerçekleştirdikleri bu projenin Vali Hakan Yusuf Güner?in büyük desteği olduğunu söyledi.

30 DAKİKA OKUMA SAATİ
 Okuma alışkanlığı kazanmış daha verimli bireyler yetiştirmek olduğunun ifade eden Müdür Yardımcısı Bütün, ?Haftada 2 gün 15 dakikalık periyotlar ile dersler arasında 30 dakika okuma saati uygulaması gerçekleştirdik. 100 temel eser içerisinden belirlediğimiz kitapları öğrencilerimize vererek okumalarını sağladık. Toplamda bin 89 öğrencimiz bu projemize katılmıştır? ifadelerini kullandı.


100 BİN KİTAP DAĞITILDI
Düzenlenen törende bir konuşma da Vali Hakan Yusuf Güner yaptı. Güner yaptığı konuşmada, Hayatın son derece hızlı geçtiğini belirterek, ?Bu projemize 2008 yılında başlamıştık. Çocuklarımızın başarısını sadece çözdükleri testler ile ölçüyoruz. Biz bir proje başlattık ve 100 bin kitap dağıttık. Dersler arasına okuma saati ekledik. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu işin görünmez kahramanları olan yönetici ve öğretmenlerdir? dedi.  Vali Güner daha sonra dereceye giren çocuklara bir küçük altın hediye etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ