Okuyoruz, büyüyoruz, biz bu işi çok seviyoruz

Okuyoruz, büyüyoruz, biz bu işi çok seviyoruz

Lal Saran Anaokulu öğrencileri ?Okuyoruz, büyüyoruz, biz bu işi çok seviyoruz? adını verdikleri etkinlikle Kütüphane Haftasını kutladı. İl Halk Kütüphanesi ziyaret eden öğrenciler kitaplarla tanışmanın heyecanını yaşadılar.

MASALLAR OKUNDU
İl Halk Kütüphanesinde öğretmenlerini soru yağmuruna tutan Lal Saran Anaokulu öğrencileri, bilmediklerini öğrendiler. Kütüphaneye ilk adımlarını atan minikler okuma yazma bilmese de gördükleri ve yaşadıkları heyecan gözlerinden okundu. Kendi dünyaları ile ilgili kitapları hemen bulup oyun dünyasına dalan minikler, renkli kitapların arasında kaybolup gittiler. Ayrıca çocuklara kütüphane görevlileri tarafından masallar okundu.

AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR
Okul Müdürü Koçu Arpalık, ?Öğrencilere mümkün olan tüm sosyal etkinlikleri yaşatmaya çalışıyoruz? dedi. Müdür Yardımcısı Ekrem Acar?da çocukların erken yaşta kitapla tanışması ve okumaya ilgilerinin çekilmesinin okul öncesi dönemde önemli olduğunu ve bu yaşta çocukların gözlerinin örneklere açık, kulaklarının nasihatlere kapalı olduğunu söyledi. ?Ağaç yaşken eğilir? düşüncesi ile daha çok görsel etkinliklere önem verdiklerini söyleyen Acar, bu tür faaliyetlerin sık sık yapılacağını belirtti.





1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti