Olaylardan kimin menfaati varsa, müsebbipleri de onlardır

Olaylardan kimin menfaati varsa, müsebbipleri de onlardır

?TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ?

Olaylardan kimin menfaati varsa, müsebbipleri de onlardır

15 Temmuz´dan bu yana ülkemizi kaos ortamına sürüklemeye çalışan terör örgütlerini lanetleyen bir basın açıklaması yapan Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, ?15 Temmuz gecesi ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin kalkıştığı darbe girişimi ve sonrasında ardı ardına patlayan bombalar, cennet vatanımız üzerinde hain emelleri olanların huzurumuzu bozmaya yönelik girişimleridir. Bu kargaşalardan nemalanmaya çalışanlar elbette bellidir; tüm bu olaylardan kimin menfaati varsa, müsebbipleri de onlardır? dedi.

?TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ?

?Terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu her fırsatta dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz? diyen Mazılıgüney, ?Cennet vatan Türkiye´mizi ve şanlı Türk Milletini bölmeye, parçalamaya çalışan PKK´sından FETÖ´süne, IŞİD´inden DHKP-C´sine ismini bildiğimiz bilmediğimiz bütün terör örgütlerine lanet olsun. Yüce Türk Milletinin şanlı ordusuna sızarak, onu milletine karşı silah sıktıracak kadar alçalan; düğün evine canlı bomba olacak kadar insanlıktan çıkmış; huzur ve barış içerisinde tüm etnik gruplarıyla birlikte yaşadığımız güzel ülkemizi bölmek için mücadele verecek kadar hain tüm terör örgütleri ve akıl hocaları kahrolsun? diye konuştu.

?YÜCE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM?

Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney sözlerini şöyle tamamladı: ?Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilciliği olarak, ülkemizde huzuru, barışı, sükûneti, birlik ve beraberliğimizi hedef alan tüm terör örgütlerini kınıyor, terör olaylarında şehit olan asker, polis, sivil tüm kardeşlerimize Yüce Allah´tan rahmet, kalanlarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ