Ömrüm yettiğince her 10 Ocak´ta birlikte olacağız

Ömrüm yettiğince her 10 Ocak´ta birlikte olacağız

"MESLEĞİNİZİ ÖNEMSEYEN İNSANLARSINIZ"

Ömrüm yettiğince her 10 Ocak´ta birlikte olacağız

Göreve geldiği günden bu yana her yıl geleneksel hale getirdiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamasını bu yıl da aksatmadan gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Dileğim, bu kutlamayı daha yıllarca sürdürmektir. İnşallah belediye Başkanı olarak bunu yaparız. Ama seçilemesek de ömrüm yettiğince her 10 Ocak´ta birlikte olacağız? dedi.

SERDAR YARAR DA KONUK OLARAK KATILDI

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama faaliyetine bu yıl da Kırıkkale´de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ın da konuk olarak katıldığı programda vefat eden gazeteciler için Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı, dualar edildi.

MESLEĞİNİZİ ÖNEMSEYEN İNSANLARSINIZ

Programın açış konuşmasını yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Kırıkkale´mizin basın mensuplarının gününü kutlamak, sizlerle bir arada olmak, bu güzel gününüzde sizlerle birlikte bir akşam yemeği yemek istedik. Basın mensuplarımızın gönlünü yılda bir sefer de olsa almak istedik. Çünkü sizler işinizi ne kadar doğru, ne kadar dürüst yaparsanız bizler de o kadar doğru dürüst bilgi edinme şansına sahip oluyoruz. İnanıyorum ki, Kırıkkale´de bizler çok şanslıyız. Çünkü hepiniz çok iyi insanlarsınız, çok iyi arkadaşlarsınız ve hepiniz bu mesleği önemseyen insanlarsınız? diye konuştu.

?AYDINLIK YARINLARA ULAŞMAK İSTİYORSAK BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİYLE ÇÖZÜME KAVUŞTURMALIYIZ?

Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar da yaptığı konuşmada, özgür basının demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini belirterek, ?Halkın haber alma, sesi olma görevini üstlenen özgür basın, düşünce özgürlüğünün de en etkili aracıdır. Çağdaş demokratik toplumlarda halkın haber alma hakkı basın ve ifade özgürlüğüyle mümkündür. Basın çalışanlarımızın Kırıkkale´nin daha yaşanılabilir hale gelmesi noktasındaki katkısı inkâr edilemez. Aydınlık yarınlara ulaşmak istiyorsak basının sorunlarını elbirliğiyle çözüme kavuşturmalıyız? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ