Onları yok sayamayız

Onları yok sayamayız

"KIRIKKALE MENFAATLERİ İÇİN MHP´Lİ VEKİLLE DE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ"

Onları yok sayamayız

AK Parti seçimden sonraki ilk İl Divan Toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkalelilerin MHP´ye de ciddi manada oy verdiğini ifade ederek, ?Onları yok sayamayız. Oğuz Ağabey ve ben Kırıkkale menfaatleri için MHP´li vekille de birlikte çalışmaya hazırız? dedi. 

ÖNCELİK HÜKÜMET KURMAK

AK Parti Kırıkkale teşkilatı seçimden sonraki ilk İl Divan Toplantısı´nı gerçekleştirdi. Kırıkkale´deki tüm teşkilat başkanlarının ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Mürsel Akçay yaptı. Akçay, 7 Haziran seçiminde birinci parti olduklarını hatırlatarak şunları söyledi: ?Genelde yüzde 41, Kırıkkale´de ise yüzde 51,75 oy oranına ulaştık. Yerelde aldığımız bu oy bizi Türkiye´de 28´inci sıraya yerleştirdi. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Milletimiz bizi açık ara birinci parti yaptı, ancak hiçbir partiye tek başına iktidar şansı vermedi. Biz milletimizin bu kararına saygı duyarak, parti olarak tüm çalışmaları yaptık ve milletimiz için hayırlı bir koalisyon kurmak için çaba sarf ediyoruz. Aksi durumda yeni bir seçime hazır bir şekilde bekliyoruz.?

TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜK PARTİSİYİZ

Akçay´ın ardından kürsüye gelen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tüm Türkiye´nin gözünün Ankara´da olduğunu ifade ederek, ?Partimiz büyük istişareler yaptı ve seçimi değerlendirdi. Bunun yanında tüm teşkilata koalisyon hakkındaki görüşleri soruldu. En önemlisi ise yaşanılan oy kaybının nedenleri belirlenerek gerekli çözümlerin hayata geçirilmesi yönünde fikir birliği yapıldı. Öncelikle şunu söylemekte yarar var. Geçmişte oy kaybedip yok olan siyasi partilere baktığınızda, kimilerinin bu oy kaybını ahlaksızlık nedeniyle yaşadığını ve bu yüzden yok olduğunu görebiliyoruz. Evet, biz bir oy kaybı yaşadık ancak bu kaybımız ahlaksızlıktan değil, siyasi sebeplerdendir. AK Parti Türkiye´nin en büyük partisidir ve en büyüğü olmaya devam edecektir? dedi. 

KİRLİLERİ KESİP ATARIZ

Saygılı şöyle devam etti: ?Çünkü halkımız bu konuda bizlere görüşlerini beyan etmektedirler. Başka partiye oy verdiği için büyük pişmanlık yaşayan vatandaşlarımız var ve koalisyon çalışmalarını seyrettikçe pişman oluyorlar. Biz eminiz ki AK Parti bugün seçim olsa yine tek başına iktidar olacak ve gücüne güç katarak Türkiye´nin en büyük partisi olmaya devam edecektir. İçimizde kirliler olabilir, biz bunları kesip atarız. Bu davaya gönül veren herkes ve davamızda bizi destekleyen millet bunu çok iyi biliyor.?

GÖNÜL İSTERDİ Kİ 3-0 OLSUN

Saygılı´nın ardından konuşan, seçim sonuçlarını değerlendiren ve önemli açıklamalara imza atan Ramazan Can, ?Büyük bir mücadeleden çıktık. 2 aylık sürede gece gündüz hep beraber çalıştık. Bütün oy verenlere, teşkilata, mahalle temsilcilerine kadar teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki 3-0 olsun olmadı. Bir kardeşimiz dışarıda kaldı. Kırıkkaleli hemşerilerimize faydalı işler yapmaya devam edeceğiz.  Bütün siyasi partilerin amacı iktidar olmaktır. AK Parti 2001 yılında kuruldu ve kısa bir süre sonra iktidara geldi. Yüzde 34 oy aldık. 369 milletvekili ile tek başına iktidara gelmişti. AK Parti 2004´te yüzde 41, 2007´de yüzde 46,7, 2009´da yüzde 39 ve 2011 yılında da yüzde 49,45 ve 2015´te yüzde 41 civarında oy almıştır? dedi.

YÜKSELMELER VE DÜŞMELER OLACAK

Seçim süreçlerinde zig zagların olacağını sözlerine ekleyen Can, ?Yükselmeler, aşağı inmeler olacaktır. Önemli olan bu geriye gidişten ders çıkarmaktır. Biz bu geriye gidişin tahlilini yapıyoruz. Seçmene asla ve asla sitem etmiyoruz. Seçmenin takdiri başımızın üzerinedir. Oy kullanan ve kullanmayan tüm seçmenin başımızın üstünde yeri vardır. Hepsinin mesajını aldık ve almak durumundayız. Bu seçmenin uyarısını dikkate alacağız ve muhasebesini yapacağız.  Kırıkkale´de iki kişiden birinin oyunu almışız. Bu önemli bir oy oranımızdır. Seçmenin yaptığı uyarıda kantarın topuzunu kaçırdığına inanıyorum. İnşallah koalisyon kurulacaktır. Bütün ordular savaşa hazır olduğu gibi, bizim teşkilatımız da seçime hazırdır? diye konuştu.  

SEÇİM OLURSA YİNE TEK BAŞINA İKTİDARIZ

Teşkilat üyelerine hiçbir zaman karamsar olmamaları yönünde tavsiyede bulunan Can, ?AK Partili olmak bir şereftir. Bu memleketin insanlarının, mazlum kitlelerin dahi AK Parti´ye ihtiyacı vardır. Memleketin ve dünyanın her köşesinde başı dik olmayı hak ediyoruz. Sayın başbakan bütün teşkilatla toplantı yaptı. Samimi olarak AK Parti koalisyon kurmak için gayret edecektir. 258 milletvekilin ve yüzde 41´inde boynunu eğecek bir durum içerisinde olmayacaktır. İnşallah milletimiz hükümetsiz kalmayacaktır. Bu AK Parti´nin koalisyona ihtiyacı olduğu düşüncesi olmasın. Kurulmazsa da araziye çıkar, tek başına iktidara geliriz? şeklinde konuştu.

MHP´YE CİDDİ BİR OY VERİLDİ

Can şöyle devam etti: ?Bizlerin ve sizlerin hepimizin amacı bu memlekete, bu insanlığa faydalı hizmet etmektir. Şuan milletvekili seçildik. Kırıkkale´nin emrinde olmaya devam edeceğiz. Seçimden önce vermiş olduğumuz vaatleri yerine getirmek için gayret edeceğiz. Biliyorsunuz MHP de bir milletvekili çıkardı. Oğuz Ağabey ve ben Kırıkkale´nin menfaatine olan her platformda birlikte hareket etmeye hazırız. Bizim bakışımız budur. Çünkü seçmen ciddi manada MHP´ye de oy vermiştir. Biz onları da yok sayamayız. İnşallah beraber Kırıkkale´nin emrinde 3 milletvekili olarak hizmet ederiz. Farklı düşünebilirler, bu durumda da Oğuz Ağabey ve ben Kırıkkale´nin emrinde olmaya devam ederiz.? HABER-FOTOĞRAF: FATİH GENÇER



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız