?Onlarla çalışmaktan gurur duyuyoruz?

?Onlarla çalışmaktan gurur duyuyoruz?

?BİR SEVGİ MESLEĞİDİR HEMŞİRELİK?

?BİR SEVGİ MESLEĞİDİR HEMŞİRELİK?

?Onlarla çalışmaktan gurur duyuyoruz?

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla Kırıkkale Özel Yaşam Tıp Merkezi yönetimi hemşirelik mesleğinin önemini anlatan bir açıklamada bulundu ve tüm hemşirelerin bu özel gününü kutladı.

SEVGİ GEREKTİREN MESLEK

Hastaneden yapılan açıklamada hemşirelik mesleğinin önemine ve sorumluluğunun ne kadar büyük olduğuna dikkat çekilerek, meslek mensuplarına bu özel gün münasebetiyle teşekkür edildi. Kutlama mesajında şu görüşlere yer verildi: ?Hemşirelik kökeni çok eskilere dayanan bir iş kolu olmakla beraber en saygın mesleklerden biridir. Hemşireler sağlık problemleri olan insanların bir tıbbi kuruluşa geldiğinde veya getirildiğinde sağlık işlemlerinin en başından en sonuna kadar hastalara ailelerinden bile yakın olan sağlık çalışanlarıdır ki bu çok büyük bir sorumluluktur. Böyle büyük bir sorumluluğa ancak insan sevgisiyle dolu, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran bir yüreğe sahip olan insanlar sahip çıkabilir.

ONLARLA GURUR DUYUYORUZ

Özel Kırıkkale Yaşam Tıp Merkezi ve kısa süre önce bünyemize katmış olduğumuz Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi´nde görev yapmakta olan, sorumluluk bilincine sahip tüm hemşirelerimizle çalışmaktan gurur duyuyoruz. Hemşirelik günümüzde artık yardımcı sağlık hizmeti tanımının çok ötesinde, sağlık hizmetinin en temel, asli ve olmazsa olmaz unsurlarından biri haline gelmiştir. Sağlık hizmetinin bu en temel ve asli unsurunu oluşturan, insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan tüm hemşirelerimizin "Hemşireler Günü"nü tek tek kutluyor, hizmetlerinden ötürü onlara şükranlarımızı sunuyoruz.?



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!