Örnek Ziyaret

Örnek Ziyaret

Ak Parti İl Yönetimi Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde yatan hastaları ziyaret ederek, gül dağıttılar. Epilepsi Hastası Emir Demiral isimli bir çocuğa da tekerlekli sandalye sözü verdiler.

AK PARTİ İL YÖNETİMİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ.

Örnek Ziyaret

Ak Parti İl Yönetimi Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde yatan hastaları ziyaret ederek, gül dağıttılar. Epilepsi Hastası Emir Demiral isimli bir çocuğa da tekerlekli sandalye sözü verdiler.

GÜL DAĞITTILAR

Geçtiğimiz hafta Özel Değirmenci Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek, orada kalan hastalarla yakından ilgilenen ve gönüllerini fetheden Ak Parti İl Yönetimi dün de Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde yatan hastaları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle gül dağıttılar. Ziyarete Ar-Ge Başkanı Kemalettin Çetiner, Sosyal İşler Başkanı Aşkın Taştan, Tanıtım Medya Başkanı Özden Temoçin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Kayır ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Erkoç katıldı.

28 HASTA TEDAVİ GÖRÜYOR

Hasta ziyareti öncesi Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Başkekim Yardımcısı Doç. Dr. Kuzey Aydanuraz ile görüşen Ak Parti il yönetimi hastane ve hizmetleri konusunda bilgi aldı. Aydanuraz yaptığı açıklamada, ‘Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin ek binası olarak hizmet verecek. Önceliklerimiz topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek. Sağlıkla ilgili cihazların alım ve kurulum işlemleri devam ediyor. 4. katta tedavi gören ve yatan 28 hastamız var. Önümüzdeki hafta 3. Ve 2. Katlarımızda faaliyete geçecek ve son olarak 1. Katımızı da faaliyete geçirip toplamda 125 hastayı tedavi edeceğiz’ şeklinde konuştu.

TEKERLEKLİ SANDALYE SÖZÜ

Aydanuraz, “Bu merkezle birlikte Kırıkkale Tıp Fakültesi Kırıkkale ve İç Anadolu Bölgesi`nin önemli bir sağlık birimi haline getirecek. Poliklinik hizmeti de verecek olan hastanemiz, 125 yataklı ve bu yatakların her biri tek kişilik ayrı odalarda bulunuyor. Ayrıca odalarda hasta refakatçiler için de yatabilecekleri şekilde koltuklar mevcut olacak. Hastanemiz Türkiye şartlarına göre nezih ve ferah bir yer olacak. Robotik yürüme cihazları dâhil olmak üzere teknik bakımdan tam donanımlı olan hastanemiz her açıdan iddialı bir hastane olacak” dedi.  Ak Parti İl Yönetimi hastaları tek tek dolaşarak gül verdiler ve sohbet ettiler. Hastalar içerisinde epilepsi hastası olan ve yürüyemeyen Emir Demiral isimli bir çocuğa tekerlekli sandalye alma sözü verdiler. 



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok