Ortak bir tarihimiz var

Ortak bir tarihimiz var

DESTEK SÜRECEK

Ortak bir tarihimiz var

Ukrayna´nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Vali Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti. Vali Haktankaçmaz, Türkiye ve Ukrayna´nın ortak bir tarihi olduğunu söyledi.

DESTEK SÜRECEK

Kırım Türkleri Yardımlaşma Derneği´nin davetlisi olarak Kırıkkale´ye gelen Büyükelçi Sybiha, Valiliği ziyaretinde yaptığı konuşmada, ?Ukrayna, Kırım Tatarlarına olan desteğini sürdürecektir. Bizim vazifemiz adaleti sağlamak ve bunu dünyaya duyurmaktır. Çünkü cezasızlık daha ağır suçlara yol açar. Ukrayna´nın toprak bütünlüğü, kırım tatarlarının hakları ve kırım tatarları meselesi konusunda Türkiye´nin değişmeyen tutumu için Türkiye´ye çok minnettarız. Her zaman dediğim gibi yabancı acı yok, çünkü acı ortak acımızdır? şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Haktankaçmaz da, ?Biz Ukrayna´yı ortak tarihe sahip, ortak tarihin çocukları olarak görüyoruz. Sayın Büyükelçiye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İki ülkenin kardeşliğine bu ziyaret vesilesiyle bir kez daha değinmiş olduk? dedi. Ziyaret sonunda, Büyükelçi Sybiha ve Vali Haktankaçmaz karşılıklı olarak birbirlerine el sanatı ürünü çini tabak hediye ettiler.

Haber Merkezi



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet