Oryantiring rüzgârı dindi

Oryantiring rüzgârı dindi

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR SPOR

Oryantiring rüzgârı dindi

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Oryantiring İl Temsilciliği tarafından organize edilen müsabakalar sona erdi. 

MAÇLAR KIYASIYA GEÇTİ

2015 yılı faaliyet programında yer alan Atatürk Haftası Oryantring yarışları 14-15 Kasım 2015 tarihleri arasında Celal Bayar Parkında yapıldı. Atatürk Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen Atatürk Haftası Oryantiring Yarışmalarına küçükler, yıldızlar, gençler ve open kategorilerinde 87 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

BİRİNCİ MUSTAFA NECATİ

Yarışmanın sonunda minik kızlar kategorisinde birinci Mustafa Necati İlkokulu, ikinci Anadolu Hilali İlkokulu, üçüncü Gürler İlkokulu oldu. Yıldız kızlar kategorisinde birinci Keskin Cumhuriyet Ortaokulu, ikinci Keskin Cumhuriyet Ortaokulu oldu. Minik erkekler kategorisinde birinci Gürler İlkokulu, ikinci Anadolu Hilali Gençlik, İzcilik ve Spor Kulübü, üçüncü Evliya Çelebi Ortaokulu oldu. Yıldız erkekler kategorisinde birinci Kale İzcilik Kulübü, ikinci Keskin Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR SPOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada, oryantiring sporunun ormanlık bir alanda başarılı bir harita okumanın insanda bıraktığı duygu, sürekli olarak hedef ve isteklerini net bir şekilde düşünmeye, bunlara ulaşmak için sistemli olarak çok çalışmaya, taş üstüne taş koymaya yönlendirilir. Bu spor, özellikle şehirlerde büyüyen, insanların doğayla tanışmasına vesile olur. Ailece yapmaya çok uygun bir aktivitedir: Ailenin bütün bireyleri kendilerine uygun zorlukta bir parkura katılabilir. Aile içi iletişim ve paylaşımı destekler dedi. Turnuvaya katılan sporculara teşekkür eden Ünlü, dereceye giren sporculara başarılar diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ