OSB'nin bütün sorunları çözülecek

OSB

SİZLERİN SORUNU BİZLERİN SORUNU

OSB'nin bütün sorunları çözülecek

AK Parti Milletvekili Ramazan Can Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB), yatırımcılarla sorunlarını dinlemek için bir araya geldi. Can, 2011 yılında aynı problemlerden doyalı mağdur olan yatırımcıları bu problemleri çözemedikleri için özür diledi. Can, seçimden sonra ilk işlerinin OSB'nin doğalgaz, ulaşım ve diğer problemlerini çözmek olduğunu söyledi.

KATILANLAR

Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan yatırımcılar Bölge Müdür Nurettin Aydın tarafından organize edilen sabah kahvaltılı toplantıda AK Parti heyetini ağırladı. Toplantıya AK Parti Milletvekili adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, OSB'ye yatırım yapan iş adamları ve AK Partili yöneticiler katıldı.

SORUNLARINI ANLATTILAR

OSB Bölge Müdür Nurettin Aydın, yaptığı konuşmada yatırımcılar sorunlarından söz etti. Aydın, Kırıkkale OSB'nin en büyük probleminin doğalgaz, ulaşım ve alt yapı eksikliği olduğunu belirtti. Aydın, İl dışından gelen ve uluslararası yatırım yapan firmalar teşvik nedeniyle Kırıkkale OSB'yi tercih ediyor. Ancak doğalgaz ve alt yapı nedeniyle birçok yatırımcı yatırımdan vazgeçiyor. Bu konuda çalmadık kapı bırakmadık. Ancak bir netice alamadık. Yatırım için nerede ise kayaları deliyoruz. Burada sizlere sıkıntılarımızı anlatmak sorunlarımıza çözül bulunmasını istiyoruz. Sanayi bölgesi girişinde yaşanan trafik problemi de bizlerin büyük sıkıntısı. Buraya bir alt geçit veya üst geçit yapılmasını istiyoruz. Bölgemiz içindeki aydınlatma direklerinin yetersizliğe bir sıkıntımız şeklinde konuştu. Aydın'ın konuşması sırasında Milletvekili Ramazan can Karayolları Genel müdürü cep telefonu ile arayarak organize sanayi bölgesi girişinde trafiği rahatlatıcı bir uygulamanı yapılması konusunda talimat verdi. 

DESTEĞİ VERECEĞİZ

Ak parti İl Başkanı Mürsel Akçay yatırım yapan firma sahiplerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için buradayız. Sizlerin yatırımı sayesinde ilimizdeki işsizlik oranı düşüyor. Sizlerin tüm sıkıntısını bitirmek istiyoruz. Ülkemizin ekonomik olarak istikrara devam etmesi içinde sizlerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

EŞ DEĞER YATIRIM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ülkede süren ekonomik istikrar nedeniyle yatırımcının geleceğe güvenle baktığının kendisinde esnaflıktan geldiğini bu sıkıntılarla zamanın kendisinin de uğraştığını söyledi. Başkanı Saygılı İlimizde yatırım yapan sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Kırıkkale'nin kurulmasını sağlayan MKE'de çalışan sayısı şu anda üç bin. OSB'de çalışan Kırıkkaleli sayısı bin 800. Sorunların çözülmesi ile burada çalışan sayısı MKE kadar olacak. Biz OSB'ye büyük önem veriyoruz. İlimizde ekonomik istikrar büyümesi sizlerin yatırımı ile mümkün. Bu yüzden 7 Haziran'da yapılacak olan seçim sizler içinde bizler içinde büyük önem arz ediyor. Bizim içinde sizin içinde istikrar şüphesiz en büyük etken şeklinde konuştu.

SİZLERİN SORUNU BİZLERİN SORUNU

Ak parti milletvekili adayı Abdullah Öztürk kendisini bir esnaf olduğunu bir yatırımcı olduğunu benzer sıkıntılarla kendisinde çektiğini belirtti. Öztürk ülkede geçtiğimiz yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntıların faturasını hep yatırımcı iş adamlarını çektiğini belirterek Ben içinizden biri olarak sizlerin sorunu bizlerin sorunu diyorum. Bu problemler çözülmeyecek problemler değil. Ak Parti ülkede ve ilimizde birçok problemi çözdü. Bu problemleri de çözer. Yeter ki ekonomik ve siyasi istikra devam etsin” ifadesini kullandı.   

PROBLEMİMİZ ÇÖZÜLÜYOR

AK Parti Milletvekili adayı Ramazan Can yatırımcılardan önce özür diledi. Can 2011 yılında yapılan seçim çalışmalarında da benzer problemleri dinlediklerini ancak çözüm için oligarşik bürokrasiyi yıkamadıklarını söyledi. Can Bu sorunların çözmek ve çözümleri hızlandıracağıma kendi adıma söz veriyorum. Doğalgaz için Botaş yetkili. OSB'lere doğalgazı getirmekle yükümlü. Seçimden sonra yapacağım ilk iş bu sorunların çözümünü takip etmek olacak. Çünkü sizlerin problemini çözmek biz siyasetçilerin problemini çözmek le doğru orantılı. İstihdam oluşturuyorsunuz. İldeki işsizliği engelliyorsunuz. Bu yüzden bu problemleri aşacağız. Bunun içinde sizlerden destek istiyoruz. Ekonomik ve siyasi istikrarının sürmesi ile aşılmayacak problem yoktur” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız