Otogardaki uygulamalar herkesi canından bezdirdi

Otogardaki uygulamalar herkesi canından bezdirdi

VATANDAŞLAR RAHATSIZ

Otogardaki uygulamalar herkesi canından bezdirdi

Kırıkkale şehirlerarası otogarında geçmişten kalan alışkanlıklar aynen devam ediyor. Bir ara sıkı önlemlerin alındığı oto gardaki şikâyetler yine gündemi meşgul edecek gibi.

VATANDAŞLAR RAHATSIZ  

Kırıkkale şehirlerarası otobüs terminalinde geçmişte yaşanılan nahoş manzaralar hala yaşanmaya devam ediyor. Bilet almaya gittiğinizde hemen gar girişinde değnekçiler tarafından kolunuzdan çekiştirilerek bilet gişesine götürülmek istenilebilirsiniz. Ya da sürekli Ankara mı? İstanbul mu? İzmir mi? sorularıyla bu malum kişilerce rahatsız edilebilirsiniz. Hâlâ eski düzenin ısrarla yaşatılmaya çalışılması vatandaşın tepkisini çekerken bazı aksaklıklarda da görünen o ki hiç bir farklılık yaşanmamış. 

YENİ ÖNLEMLER ALINMALI  

Her gün Ankara´ya gidip geldiğini ve farklı uygulamalar nedeniyle mağduriyet yaşadığını ifade eden bir vatandaş, ?Her gün aynı şeyleri yaşamaktan bıktım. Sabah geliyorum adam kolumdan yapışıyor. Şurası mı, burası mı? sorularıyla rahatsız ediyorlar. Vatandaş nereye gideceğini bilmiyor mu? Bırakın herkes özgürce istediği firmayla seyahat edebilsin. Bu tür olaylar kent görüntüsüyle bağdaşmıyor. Yetkililerin bir an önce şehri bu durumdan kurtarmasını istiyorum? dedi.



ilhat
1.08.2016 23:02:18
ankara - kırıkkale arası ulaşım kırıkkalenin yüz karası. bu yüzden üniversite ögrencileri kırıkkaleden nefret ediyorlar.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü