Oylarımızı arttırarak birinci parti olacağız

Oylarımızı arttırarak birinci parti olacağız

AKP´NİN OYUNLARI TEK TEK BOZULACAK

Oylarımızı arttırarak birinci parti olacağız

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer bazı çevrelerce piyasaya pompalanmaya çalışılan MHP´nin baraj altı kalacağı yönündeki algı operasyonunun farkında olduklarını söyledi. Göçer ?Oylarımızı arttırarak bu defa en az iki milletvekili çıkararak birinci parti olacağız? dedi.

BİZ SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ile il başkanı Erdal Baloğlu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ ve Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ´ın gündeme dair sorularını yanıtlayan Göçer, 7 Haziran seçimi ve sonrasında gelişen olaylar ile seçimin yenilenmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Göçer öncelikle koalisyon kurma çabalarının bir senaryo olduğunu şimdi daha iyi anladıklarını söyledi. Seçimin yenilenmesi konusunda ise Göçer ?Biz her zaman seçime hazır olduk. Şimdide hazırız. Parti olarak tüm teşkilatlarımız seçim konusundaki çalışmalarını hızlı biçimde yürütüyor? dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ BUGÜNLERİ GÖRDÜ

Genel Başkan Bahçeli´nin bugünleri görmesine rağmen son görüşmeye katılarak masadan kalkan taraf kendilerinin olmadığını ortaya koyduğunu belirterek ?Başbakan Davutoğlu hiçbir zaman koalisyondan yana olmadı. Yaklaşımları bir oyundu bu oyuna ne CHP nede biz gelmedik. Masadan kalkan taraf olmamak için süreci takip ettik. Bugün gelinen noktaya baktığımızda Genel Başkanımızın söylemlerinin ne kadar haklı olduğunu görüyoruz. Bunu da gittiğimiz her yerde anlatıyoruz? dedi. Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin ilk gün ne dediyse bugünde aynı şeyleri söylediğini belirten Milletvekili Göçer seçim konusunda ise hiç bir sıkıntının olmadığını söyledi.

AKP´NİN OYUNLARI TEK TEK BOZULACAK

AK Partinin kirli bir oyun içinde olduğunu anlatan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer AK Parti´nin kirli oyunlarını özellikle Güneydoğu Anadolu illerinde sergilediğini belirterek bugün yaşanan terör olaylarının tek sorumlusunun AK Parti olduğunu söyledi. Terörün azgınlaşmasında açılım süreci diye yutturulan gizli anlaşmaların sonucu olduğunu anlatan Göçer AK Parti´nin bu illerde HDP´den oy alamayacağını dolayısıyla kirli oyunlarının MHP üzerinden oynamak isteyeceklerini belirtti. Buna MHP´nin müsaade etmeyeceğini belirten Milletvekili Göçer PKK´nın Kürt kökenli vatandaşları kullanarak kirli emeline ulaşmaya çalıştığını belirterek devletin bu konuda daha köklü çözüm bulması gerektiğini söyledi.

KIRIKKALE´DE ÇOK KİŞİ DİNLENDİ

Milletvekili Göçer telefon dinlemeleriyle ilgili olarak da adının da geçtiği olayda kendisinin de uzun süre telefonunun dinlendiğini söyledi. Kendisi ile birlikte diğer bazı siyasilerin de iş dünyasından bazı şahsiyetlerin ve kamu görevlilerinin de dinlendiğini anlatan Göçer kendisinin de dâhil olduğu dinlemelerin dönemin bakanı Beşir Atalay´ın emriyle yapıldığını söyledi. Bu konuda Beşir Atalay hakkında dava açacağını da bildiren Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ?Bizi dinletenler ile bunu yapanların ardası açılmamış olsaydı Türkiye Allah korusun daha başka bir yöne gidecekmiş? dedi. Beşir Atalay´ın 12 Eylül´de yapılacak kongrede güçlü bir grup içinde yer alması halinde Kırıkkale´nin listesini onun yapacağını belirten Göçer liste nasıl olursa olsun Kırıkkale´de en az iki milletvekilini kendilerinin çıkartacağını söyledi.

TEŞKİLATLARIMIZ SEÇİME HAZIR

Seçimin yenilenmesi ile ilgili olarak ta açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu teşkilatların seçime hazır olduğunu söyledi. Baloğlu genel başkan Devlet Bahçeli´nin il başkanları toplantısında da bahsettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi´nin tüm teşkilat ve yönetim kadrolarının daima diri ve ayakta olduğunu Kırıkkale teşkilatı olarak ta kendilerinin genel merkezin direktifleri doğrultusunda seçim hazırlıklarını yaptıklarını bildirdi. Milletvekili adaylığı için şu ana kadar kendilerine herhangi bir talep gelmediğini anlatan Baloğlu MHP´de liyakatli, geçmişinde herhangi bir yanlışı olmayan, Ülkücü hareketi benimsemiş herkesin her göreve talip olma hakkının olduğunu belirterek aday olmak isteyenlerin elbette müracaat edebileceklerini söyledi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı