Oyuncak, ev yakıyordu

Oyuncak, ev yakıyordu

PAZARDAN ALDIĞI ŞARJLI OYUNCAK PATLADI, 4 KİŞİ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

PAZARDAN ALDIĞI ŞARJLI OYUNCAK PATLADI, 4 KİŞİ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

Oyuncak, ev yakıyordu

Fabrikalar Mahallesi Asude Sitesi B Blok 6. katta Ercan İnce´ye ait apartman katında çıkan yangın evde büyük hasara yol açarken dumandan zehirlenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

PAZARDAN ALDIĞI OYUNCAK

Edinilen bilgilere göre ev sahibi Ercan İnce, 4 yaşındaki kızı Almina´ya semt pazarından aldığı oyuncağı şarja taktıktan sonra diğer odaya maç seyretmeye gitti. Bir süre sonra meydana gelen patlamayı duymayan İnce, tesadüfen çocuğunun odasına giderken dumanlarla karşılaştı. Kendisi de dumandan zehirlenen İnce fenalaşırken. Evden gelen çığlık sesleri ve evden çıkan dumanı gören komşular 112 Belediye itfaiyesi ile Acil Servis ekiplerine haber verdiler.

ÇOCUKLAR HEMEN TAHLİYE EDİLDİ

Olay yerine kısa zamanda gelen itfaiye ekipleri, mahsur kalan ev halkını kurtardı. Bu arada dumandan zehirlenen ev sahibi Ercan İnce, eşi Ayçelen İnce, komşuları Nazan Güven ve kızı Eda Güven´e ilk müdahale 112 Acil Servis Ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldılar. Pazardan alınan oyuncağın şarja takılmasının ardından çıkan yangında Ercan İnce´ye ait evin büyük bir kısmı yanarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama