Özel ABC Okulları sporda da rakipsiz

Özel ABC Okulları sporda da rakipsiz

"SPORTİF BAŞARI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Özel ABC Okulları sporda da rakipsiz

Özel Güleç ABC Okulları kurulduğu ilk yıl katıldığı turnuvaların tamamında birincilik kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Turnuvalara Futsal branşında Genç Erkekler, Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar, Yüzme branşında ise Yıldız Kızlar kategorisinde katılan Özel Güleç ABC Okulları bu branşların tamamında birincilik kazandı.

İLK KUPA GENÇ ERKEKLERDE

Kurulduğu ilk yıl okullar arası müsabakalara katılan Özel Güleç ABC Okulları ilk kupasını Futsal Genç Erkekler kategorisinde kazandı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda finale kalan Özel Güleç ABC Okulları finalde Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Bu müsabakadan 2-1 galibiyetle ayrılan okul böylece ilk yılında ilk kupasını almış oldu.

İKİNCİ BAŞARI YÜZMEDE

Futsal Genç Erkekler başarısının ardından Yüzme branşında Yıldızlar kategorisine Elif Çınar ile katılan Özel Güleç ABC Okulları dört defa kürsüye çıkarak aynı başarıyı gösterdi. Elif Çınar elli metre kurbağalama, elli metre kelebek, elli metre sırt üstü ve yüz metre serbest stillerinde dört madalya kazanarak büyük bir başarı kazandı.  

ÜÇÜNCÜ KUPA KÜÇÜK KIZLAR

Futsal branşında ikinci kategori olarak Küçük Kızlarda katılan Özel Güleç ABC Okulları bu kategoride de kupa kazanarak bir başarıya daha imza attı. Finalde Irmak Ortaokulu ile karşılaşan Özel Güleç ABC okulları bu müsabakadan 5-2 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

DÖRDÜNCÜ KUPA KÜÇÜK ERKEKLER

Futsal branşında kupaya ambargo koyan Özel Güleç ABC Okulları bir kupada Küçük Erkekler kategorisinde kazandı. Oldukça renkli ve çekişmeli geçen maçlar sonucunda finalde Periyot Koleji ile karşılaşan Özel Güleç ABC Okulları finale yakışan bir karşılaşma sonrasında müsabakadan 1-0 galip ayrılarak kupayı kazandı.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ BAŞARISI

Futsal Genç Erkekler ve Yüzme Yıldız Kızlar kategorilerinde Beden Eğitimi Öğretmeni Kenan Akçadağ, Futsal Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar kategorilerinde Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Dalbudak yönetiminde çıkan Özel Güleç ABC Okulları başarılarıyla göz doldurdu. Beden eğitimi öğretmenlerinin sıkı ve disiplinli çalışmaları başarıyı getirdi.

SPORTİF BAŞARI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Okulun sportif alanlarda başarı göstermesi dikkat çekerken Özel Güleç ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç bu başarının tesadüf olmadığını aksine sıkı bir çalışmanın ürünü olduğunu söyledi. Sporun eğitim anlayışlarının temel taşlarından biri olduğunu ifade eden Güleç, ?Bizler eğitim kadromuzla her alanda başarıyı hedefliyoruz. Sportif başarı bizim için çok önemli. Öğrencilerimiz okullarını en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Kendilerini kutluyorum. Kurulduğumuz ilk yılda gösterdiğimiz bu başarı gelecek yıllarda göstereceğimiz daha büyük başarılar için en önemli göstergedir.? şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ