ÖZEL KIZILIRMAK?TA OKUMA YAZMA HEYECANI YAŞADI

ÖZEL KIZILIRMAK?TA OKUMA YAZMA HEYECANI YAŞADI

15 Ocak Cumartesi günü Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri, okuma ve yazma öğrenmeleri nedeniyle pasta kesti. Birinci sınıf öğrencileri, okuma yazma heyecanı yaşadı. Bu yıl 1. sınıfların okumaya başlamaları nedeniyle Özel Kızılırmak İlkö

İLK DEFTERİM SERGİSİ

Okuma yazmaya geçmenin heyecanını yaşayan minikler, hazırladıkları şarkı ve şiirleri anne babalarına sundular. Daha sonra öğrenciler büyük bir heyecan içinde okuma pastasını kesti. Programın devamında öğrenciler okuma belgelerini anne-babalarının elinden aldı. Ayrıca öğrenciler bir dönem boyunca yaptıkları çalışmaları sergi salonunda anne-babalarının beğenisine sundular. Sergide birbirinden güzel çalışmalar yer alırken sergi içerisinde yer alan ?İlk Defterim Sergisi? çalışması çok beğeni topladı. Öğrenciler okul hayatlarının ilk belgesi olan defterlerini anne ve babalarına sunmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

BU GÜNÜ UNUTMAYACAKLAR

Öğrenci velileri de çocuklarının okuma yazmaya geçme heyecanlarını yapılan okuma pastası programı ile velilerle paylaşan okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ettiler. Okul Müdürü Mehmet Devecioğlu: ?Okul olarak öğrencilerimizin sosyal faaliyetlerine önem veriyoruz. Bu etkinlikler çocukların eğitim öğretim hayatlarında önemli bir adım atarak yer alıyor. Böyle bir günü unutmayacakları kanaatindeyim. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Onları her zaman destekleyen velilerimize teşekkür ediyorum? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti