Öztürk ve Akçay şehit evini ziyaret etti

Öztürk ve Akçay şehit evini ziyaret etti

BİLİNÇLİ VE SAĞDUYULU OLUNMALI

Öztürk ve Akçay şehit evini ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, hafta başında İstanbul veznecilerde düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Emrah Pekdoğan´ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

HERKES GÖZYAŞI DÖKÜYOR

İstanbul´da düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan ve önceki gün düzenlenen törenle ebediyete uğurlanan şehir Polis Memuru Emrah Pekdoğan´ın baba evinde kurulan taziye çadırını AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve AK Partili yöneticiler ziyaret etti. Acılı baba Mehmet Pekdoğan´a sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunan Akçay ve Öztürk, yaşanan son saldırıların terörün son çırpınışlarının bir göstergesi olduğunu dile getirdi. Şehitlerin cenazelerinde şehidi tanıyan tanımayan herkesin şehidin arkasından gözyaşı döktüğünü ifade eden Öztürk, ?Terör din, dil, ırk ve zaman tanımıyor. Ancak PKK şu anda son demlerini yaşamaktadır.? şeklinde konuştu.

BİLİNÇLİ VE SAĞDUYULU OLUNMALI

Halkın operasyon bölgelerinde PKK´dan ve uzantısı HDP´den bağlarını kopardığını birçok ilçenin ve bölgenin temizlendiği gibi ülkemizin de arındırılacağını dile getiren Öztürk, ?Ülkemiz bugün iyi yerlere gelmektedir. Dış güçler bu durumun önünü kesmek için terörü kullanmaktadır. Bilinçli ve sağduyulu olmak gerekiyor. Polisimiz ve askerimiz ülkemizin her köşesinde bölücü faaliyetler içerisinde olanlara karşı kusursuz bir mücadele veriyorlar. Bu kararlılıkla terör belasından ülkemiz kurtarılacaktır. Allah evlatlarımızı şehitlik makamına kabul buyursun. Ailesine ve sevenlerine de sabırlar versin.? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü