Öztürk, rekora doğru koşuyor

Öztürk, rekora doğru koşuyor

AK PARTİ`DEN KURUM ZİYARETLERİ...

Öztürk, rekora doğru koşuyor

AK Parti Milletvekili Ramazan Can ve adayı Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.  Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı ziyaretlerde Can ve Öztürk bir günde 16 kurumu ziyaret ederek rekora koşuyor.

16 KURUM ZİYARET EDİLDİ

Pazartesi gününden bugüne seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum çalışanlarını ziyaret ettiler. Tarım İl Müdürlüğü ile başlayan ziyaret seri sırasıyla İl Özel İdare, İş-Kur İl Müdürlüğü, Orman İl Müdürlüğü, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Defterdarlık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknik İl Müdürlüğü, Nüfus İl Müdürlüğü, Kaletepe Vergi Dairesi, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü ile son buldu.  

BİLGİ ALDILAR

Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'ın şehir dışında bir programa katılmaları nedeniyle, ziyaretleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk gerçekleştirdi. Resmi kurumlarda çalışan personelleri tek tek ziyaret eden ve tokalaşan Can ve Öztürk bir günde 16 kurumu ziyaret ederek rekor kırdılar. Can ve Öztürk kurumlarda çalışan personeller tarafından ilgiyle karşılandılar. Personellerle tek tek görüşen Can ve Öztürk personellere çalışmalarında başarılar dilediler. Kurum Müdürleri ile de görüşen Milletvekili adayları kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Can ve Öztürk kurumlarda Ak Parti iktidarı ile hedefe varacaklarını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız