Öztürk´ün acı günü

Öztürk´ün acı günü

ÖNCEKİ GÜN VEFAT EDEN FADİME ÖZTÜRK´ÜN CENAZESİ KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

ÖNCEKİ GÜN VEFAT EDEN FADİME ÖZTÜRK´ÜN CENAZESİ KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

Öztürk´ün acı günü

Önceki gün vefat eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ün annesi Fadime Öztürk´ün cenazesi Nur camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Keskin´in Aşağışeyh köyünde toprağa verildi.

CENAZE NAMAZINDA İZDİHAM OLDU

Nur Camiindeki cenaze namazına eski Başbakan Yardımcısı, İçişleri Bakanı ve Van Milletvekili Beşir Atalay, KİT Komisyonu Başkanı Uğur Aydemir, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Ordu Milletvekili Oktay Çanak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca, Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Vali Yardımcısı Osman Aktaş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, eski AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, il müdürleri, ilçe siyasi partilerin temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve diğer il genel meclis üyeleri, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile kalabalık bir cemaat katıldı.

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Namaz öncesinde Milletvekili Öztürk, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti. Kalabalık dolayısıyla uzun kuyruk oluştu. Vatandaşlar Öztürk´e başsağlığı temennisinde bulunmak için sıraya girdi. Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası bir süreden beri Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde rahatsızlığı dolayısıyla yatan 79 yaşındaki Fadime Öztürk Keskin´e bağlı Aşağışeyh köyünde toprağa verildi.

HABER: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama