Para vermiyorlar diye canına kıymak istedi!

Para vermiyorlar diye canına kıymak istedi!

İNTİHAR ETMEK İÇİN 5 KATLI BİNANIN ÇATISINA ÇIKTI

İNTİHAR ETMEK İÇİN 5 KATLI BİNANIN ÇATISINA ÇIKTI

Para vermiyorlar diye canına kıymak istedi!

32 yaşındaki bir kişi Valilik Sosyal Yardımlaşma Fonu Müdürlüğünden istediği parayı alamadığı gerekçesiyle beş katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Çevrede panik yaşanmasına neden olan genç polisin iknası sonucu çatıdan indi.

ÇATIYA ÇIKARAK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Dün akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü binasının karşısında hareketli dakikalar yaşandı. Cumhuriyet Meydanı karşısındaki Akyürek İş Merkezinin çatısında bir anda bir kişi belirdi. Üzerindeki giysileri çıkararak çatıdan atlayacağını bağırarak söyleyen kişi çevrede panik yaşanmasına neden oldu.

OLAY YERİNE POLİS VE AMBULANS GELDİ

Çatıdaki genci fark edenlerin haber vermesi üzerine kısa sürede polis olay yerine geldi. Bu arada sağlık ekipleri ve itfaiye de olay yerine gelerek çevrede önlem aldı. Polis intihar girişiminde bulunan genci uzun süre ikna etmeye çalıştı. Asayiş Şube Müdürü Duraner Ay´ın da bizzat takip ettiği ikna uğraşı sonucu genç intihardan vazgeçirildi.

YOL PARASI OLARAK 250 LİRA İSTEMİŞ

Çatıdan indirildikten sonra isminin Serken B. olduğu anlaşılan ve memleketi Van´a gitmek için Valilik Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğünden istediği 250 lirayı alamadığı için canına kıymak istediği öğrenildi. Gencin, polis tarafından ifadesi alındıktan sonra memleketine gönderildiği öğrenildi.

HABER: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama